ΖΩΔΙΑ

Ο ανάδρομος Δίας είναι εδώ - Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου


JTeam

5 Σεπτεμβρίου 2023

Ο ανάδρομος Δίας είναι εδώ - Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου
pexels
O ανάδρομος Δίας είναι εδώ για να μας βοηθήσει να αναγνωρίσουμε τα λάθη μας, να βρούμε τις απαντήσεις που κρύβουμε μέσα μας ενώ έρχεται να μας εξελίξει και να μας βοηθήσει να αφήσουμε πίσω όποια σχέση δεν έχει σωστές βάσεις

O Δίας, ο πλανήτης της προόδου και της επέκτασης έγινε ανάδρομος μόλις από χθες, στον Ταύρο και θα παραμείνει σε αυτή την πορεία μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου 2023. Μην τρομάζεις όμως, αυτή η φαινομενικά ανάδρομη πορεία δεν έχει καμία σχέση με άλλους πλανήτες όπως με τον ανάδρομο Ερμή που είναι στην Παρθένο από τις 23/8 και θα κάτσει μέχρι τις 15/9.

O ανάδρομος Δίας είναι εδώ για να μας βοηθήσει να αναγνωρίσουμε τα λάθη μας, να βρούμε τις απαντήσεις που κρύβουμε μέσα μας ενώ έρχεται να μας εξελίξει και να μας βοηθήσει να αφήσουμε πίσω όποια σχέση δεν έχει σωστές βάσεις. Ο Δίας γενικά θέλει να μας ωθεί πάντα να κάνουμε αυτό που μας κάνει χαρούμενους και ο ανάδρομος ουσιαστικά μας ταρακουνάει για να αλλάξουμε ό,τι δεν προχωράει. Υπόσχεται να φέρει σημαντικές και θετικές αλλαγές στη ζωή μας καθώς και αφθονία.

Πώς θα επηρεάσει ο ανάδρομος Δίας το ζώδιό σου

Κριός

Είναι η ιδανική περίοδος για νέα ξεκινήματα και μοναδικές εμπειρίες. Τα προσωπικά και τα επαγγελματικά σου μπαίνουν σε προτεραιότητα ενώ είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποδεσμευτείς από το παρελθόν. Δεν αποκλείεται μάλιστα να αναλάβεις κάποια ηγετική θέση στα εργασιακά.

Ταύρος

Βάλε σε προτεραιότητα την υγεία σου και κάνε εκείνο το check up που αμελείς εδώ και καιρό. Ο ανάδρομος Δίας θα σου προσφέρει λύσεις που δεν είχες σκεφτεί ενώ καλό είναι να ζητήσει μια δεύτερη ιατρική γνώμη σε ένα θέμα υγείας. Ετοιμάσου για απρόσμενες αλλαγές και ταξίδια που θα φέρουν προσωπική ανάπτυξη.

Δίδυμοι

Τα οικονομικά σου θα δουν βελτίωση καθώς μπορεί να ανακαλύψεις νέες και απρόσμενες πηγές εισοδήματος. Είναι μια εξαιρετική περίοδος για επενδύσεις οπότε ο ανάδρομος Δίας υπόσχεται θετικές αλλαγές στην επαγγελματική αλλά και προσωπική σου ζωή.

Καρκίνος

Αν έχεις βαλτώσει σε μια δουλειά που πια δεν σε εμπνέει, αυτή η περίοδος είναι κατάλληλη για νέες επαγγελματικές προτάσεις. Ο ανάδρομος Δίας θα φέρει στο φως τα ταλέντα και τις ικανότητες σου και έρχεται για να ανταμείψει τις προσπάθειές σου.

Λέων

Αυτός ο ανάδρομος θα σου προσφέρει την ευκαιρία να ταξιδέψεις λίγο παραπάνω και να ζήσεις νέες περιπέτειες. Θα ασχοληθείς παράλληλα με την υγεία συγγενικών σου προσώπων γι' αυτό δώσε προσοχή γιατί κινδυνεύεις να παραμελήσεις τον εαυτό σου και τις ανάγκες του, από την υπερβολική φροντίδα των άλλων.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, ξεκινάει για σένα μια περίοδος γεμάτη δράση ενώ είναι η κατάλληλη ευκαιρία για ενδοσκόπηση. Θα αναζητήσεις το βαθύτερο νόημα στη ζωή και θα επαναξιολογήσεις τους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Μπορείς να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι ενώ καλό είναι να πάρεις με προσοχή κάποιες οικονομικές αποφάσεις.

Ζυγός

Η επαγγελματική σου ζωή θα είναι ιδιαίτερα αρμονική αυτό το διάστημα. Αν είσαι single, δεν αποκλείεται να κάνεις μια σοβαρή σχέση ενώ θα έρθεις πιο κοντά με αγαπημένα σου πρόσωπα αλλά και με τον εαυτό σου και τις βαθύτερες ανάγκες του.

Σκορπιός

Παρόλο που θα έχεις πολλές επαγγελματικές προτάσεις αυτό το διάστημα, καλό είναι να μην πάρεις κάποια παρορμητική και βιαστική απόφαση. Βάλε επαγγελματικούς στόχους αλλά παράλληλα δώσε προσοχή σε θέματα υγείας.

Τοξότης

Ο ανάδρομος Δίας σε φέρνει κοντά με αγαπημένους φίλους ενώ είναι η ιδανική περίοδος για να αποκτήσεις ένα νέο μέλος στην οικογένειά σου. Αν είσαι σε σχέση, θα αναζωπυρωθεί το πάθος ενώ αν είσαι single, θα κάνεις μια σημαντική γνωριμία. Με λίγα λόγια, άκου την καρδιά σου.

Αιγόκερως

Σημαντικές ευκαιρίες έρχονται στο προσκήνιο στα οικονομικά ενώ τα οικογενειακά θέλουν λίγο παραπάνω προσοχή. Με τις σωστές κινήσεις όμως οι διάφορες διαφωνίες θα μπορέσουν να επιλυθούν και να επιτευχθεί η αρμονία.

Υδροχόος

Ξεκινά μια περίοδος κατάλληλη για απόδραση από την καθημερινότητα αλλά και για μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες. Τα ταξίδια αυτά θα σου φέρουν προσωπική ανάπτυξη ενώ δεν αποκλείεται να μετακομίσεις.

Ιχθείς

Αυτό το διάστημα θα σε φέρει συναισθηματικά πιο κοντά με οικογενειακά πρόσωπα ενώ θα έχεις εύνοια στα οικονομικά. Μπορείς να κάνεις επενδύσεις που δεν θα μετανιώσεις στο μέλλον.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.