ΖΩΔΙΑ

Αυτή είναι η πραγματική ηλικία του ζωδίου σου


JTeam

14 Σεπτεμβρίου 2023

Αυτή είναι η πραγματική ηλικία του ζωδίου σου
pexels
Τα άστρα είναι εδώ για να υπολογίσουν την πραγματική σου ηλικία

Έχεις γνωρίσει ποτέ κάποιον που παρά το μικρό της ηλικίας του, κουβαλάει πολλή σοφία μέσα του; Αυτό οφείλεται πιθανότατα στο ζώδιό του, όπως καταλήγουν τα άστρα. H ηλικία μπορεί να είναι μόνο ένας αριθμός αλλά το κάθε ζώδιο συμβολίζει και από μια ηλικιακή περίοδο στη ζωή μας.

Ο Κριός θεωρείται το πιο μικρό ζώδιο ηλικιακά, είναι σαν το βρέφος του ζωδιακού και οι Ιχθείς καταλήγουν οι πιο ηλικιωμένοι.

Τι ηλικία είναι το δικό σου ζώδιο;

Κριός: 1-7 χρονών

Οι Κριοί είναι σαν τα βρέφη, επειδή δεν μπορούν να ελέγξουν τα συναισθήματά τους και ο μόνος τρόπος για να επικοινωνήσουν είναι με φωνές και κλάμα. Κινούνται παρορμητικά, με ενθουσιασμό και ειλικρίνεια και έχουν μεγάλη επιθυμία να αποκτήσουν εμπειρίες και να γνωρίσουν τον κόσμο.

Ταύρος: 7- 14 χρονών

Οι Ταύροι είναι παιδιά που τα πιάνει και λίγο η εφηβεία. Νοιάζονται πολύ για ό,τι είναι δικό τους, δίνουν δηλαδή μεγάλη σημασία στα υλικά αγαθά. Χτίζουν παράλληλα μακροχρόνιες σχέσεις κι έχουν πείσμα ακριβώς σαν αυτό ενός εφήβου.

Δίδυμοι: 14- 21 χρονών

Οι Δίδυμοι είναι οι έφηβοι του ζωδιακού και περνούν λίγο και στη φάση της ενηλικίωσης. Τα πάνε εξαιρετικά με την επικοινωνία, επαναστατούν και κατασκευάζουν εύκολα ιστορίες με το μυαλό τους. Μιλούν τόσο πολύ που δεν ξέρεις τελικά τι να πιστέψεις από τα λεγόμενά τους.

Καρκίνος: 21- 28 χρονών

Οι Καρκίνοι είναι οι ενήλικες που θέλουν να γίνουν λίγο πιο ανεξάρτητοι, αλλά παραμένουν στενά συνδεδεμένοι με την οικογένειά τους. Ωστόσο κάνουν μικρά αλλά σταθερά βήματα προς την αυτονομία τους και χτίζουν γερές βάσεις για το μέλλον και τα όνειρά τους.

Λέων: 28- 35 χρονών

Οι Λέοντες είναι ώριμοι και νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα. Ανακαλύπτουν τον εαυτό τους διαρκώς και εστιάζουν στην εξωτερική τους εμφάνιση ενώ προσπαθούν να εντυπωσιάζουν τους πάντες.

Παρθένος: 35- 42 χρονών

Οι Παρθένοι είναι εκείνοι οι ενήλικες που δεν φοβούνται να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Δουλεύουν σκληρά για τους στόχους τους, πατούν γερά στα πόδια τους, είναι εξαιρετικά οργανωτικοί και μελετούν προσεκτικά τα επόμενα τους βήματα, αποφεύγοντας τις παρορμητικές αποφάσεις.

Ζυγός: 42- 49 χρονών

Οι Ζυγοί το μόνο που σκέφτονται είναι το πώς θα βρουν έναν καλό και σταθερό σύντροφο. Αυτό είναι το κλειδί για την ισορροπία και τη γαλήνη στη ζωή τους ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα δίνουν και στα επαγγελματικά.

Σκορπιός: 49 - 56 χρονών

Οι Σκορπιοί είναι οι ενήλικες, καθώς αρχίζουν να σκέφτονται τον θάνατο και να κάνουν βαθιές ερωτήσεις που δεν θα τους βγουν σε καλό. Παράλληλα, εστιάζουν στις βαθύτερες σεξουαλικές τους ανάγκες μεγαλώνοντας και συνειδητοποιούν ότι δεν είναι ποτέ αργά για να κάνουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή τους.

Τοξότης: 56- 63 χρονών

Οι Τοξότες όσο μεγαλώνουν, κάνουν τα πάντα για να μείνουν νέοι. Δεν σταματούν να αναζητούν νέες περιπέτειες και εμπειρίες και βρίσκουν πάντα τον τρόπο για να παίρνουν αυτό που θέλουν. Κοινώς, έχουν την πιο νεανική ψυχή παρά την πραγματική τους ηλικίας.

Αιγόκερως: 63- 70 χρονών

Οι Αιγόκεροι κινούνται ανάμεσα στα 60- 70. Έχουν δουλέψει σκληρά και ξέρουν τι θέλουν. Δεν υπάρχει κάτι σημαντικότερο από την καριέρα τους οπότε αν ψάχνεις να δεθείς συναισθηματικά μαζί τους, καλύτερα να το ξανασκεφτείς.

Υδροχόος: 70- 77 χρονών

Οι Υδροχόοι είναι οι πιο σοφοί από όλους, αδιαφορούν για το τι λένε οι άλλοι για εκείνους και θα κάνουν ό,τι θέλουν αρκεί να είναι καλά μέσα τους.

Ιχθύες: 77+ χρονών

Οι Ιχθύες έχουν πολλή φαντασία, είναι από τις πιο ευαίσθητες ψυχές και με την περισσότερη ενσυναίσθηση αλλά έχουν πολλά ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.