ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Οι 3 που θα δουν τύχη στα ερωτικά τους από σήμερα


JTeam

14 Νοεμβρίου 2023

Ζώδια: Οι 3 που θα δουν τύχη στα ερωτικά τους από σήμερα
Έρωτας, ενθουσιασμός, θετικά vibes - αυτά τα 3 ζώδια, θα ζήσουν μία περίοδο όλο μέλι

Η Νέα Σελήνη ήρθε χθες, 13 Νοέμβρη, και σηματοδότησε την έναρξη μίας νέας εποχής. Από σήμερα, που η Σελήνη περνά σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, κάτι καλό θα γίνει στα ερωτικά σου. Είσαι εδώ για να δώσεις αγάπη, να πάρεις αγάπη, να ζήσεις σε ένα ροζ συννεφάκι – είναι κι αυτό έτοιμο να σε συναντήσει.

Αν έχεις σχέση, θα μοιραστείς τα vibes στοργής και έρωτα με τον άνθρωπό σου. Αν είσαι single, από σήμερα ξεκινά μία ωραία περίοδος, που δεν είναι απίθανο να γνωρίσεις κάποιον που θα σε ενθουσιάσει. Κι ενώ όλοι θα περάσουμε ωραία, τα παρακάτω 3 ζώδια θα έχουν ιδιαίτερη τύχη στα αισθηματικά τους.

Κριός

Σ’ αυτήν τη φάση της ζωής σου, δεν έχεις καμία όρεξη για αρνητική ενέργεια, τοξικότητα και ταλαιπωρία. Έχεις ήδη ταλαιπωρηθεί αρκετά, φτάνει. Τώρα, θα δεις επιτέλους ότι είσαι ένας ξεχωριστός άνθρωπος που, όντως, του αξίζουν καλά πράγματα. Σήμερα, δείξε τα συναισθήματά σου άφοβα – θα έχεις ανταπόκριση. Εκφράσου και δεν θα χάσεις.

Καρκίνος

Κάπως έχεις χάσει αυτήν τη γλυκύτητα που σε διακατέχει συνήθως, και νιώθεις περίεργα. Από σήμερα, έχεις την ευκαιρία να ξαναγίνεις ο εαυτός σου. Οι τελευταίες εβδομάδες ήταν δύσκολες, όλο στρες και κάπως αφέθηκες – ε, αυτό πάει, πέρασε. Όλα δείχνουν ότι η αγάπη θα έρθει στον δρόμο σου, είτε έχεις σχέση είτε όχι. Η ερωτική σου ζωή θα αλλάξει προς το καλύτερο, τόσο σεξουαλικά όσο και συναισθηματικά. Έχε μόνο τα μάτια σου ανοιχτά.

Λέων

Δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις πολύ για να έχεις κέφι και το ξέρεις. Τώρα, θα έχεις ακόμη περισσότερο κέφι στα αισθηματικά σου. Θα δείξεις στον σύντροφό σου πόσα σημαίνει για σένα, θα αισθανθείς ασφάλεια ακόμη κι αν τώρα ξεκίνησες το dating με κάποιον, θα δεις ότι άτομα που ήδη υπήρχαν στο περιβάλλον σου, είναι πιο ενδιαφέροντα απ’ όσο περίμενες. Και το καλύτερο; Δεν θα χρειαστεί να προσπαθήσεις καν, οι πόρτες θα ανοίγουν μόνες τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.