ΖΩΔΙΑ

3 ζώδια που κάνουν τις πιο περίεργες και ασυνήθιστες σχέσεις


JTeam

29 Νοεμβρίου 2023

3 ζώδια που κάνουν τις πιο περίεργες και ασυνήθιστες σχέσεις
Μη παραξενευτείς, αν οι ιστορίες αγάπης τους, δεν θυμίζουν τίποτα απ' όσα ξέρεις

Η προσωπική και ερωτική ζωή για τον καθένα είναι ξεχωριστή -και στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν υπάρχουν νόμοι και κανόνες στον έρωτα. Τα συναισθήματα μάλιστα, μπορεί να είναι τόσο έντονα και παθιασμένα, κάνοντας όλες τις υπόλοιπες λεπτομέρειες να μην μετράνε. Κάπως έτσι λειτουργούν ορισμένα ζώδια, και έχουν την τάση να κάνουν τις πιο αξιοσημείωτες επιλογές στους ερωτικούς τους συντρόφους και σε ό,τι αφορά την αγάπη. Οι ιστορίες τους, μας θυμίζουν τη φύση του έρωτα που δεν γνωρίζει όρια και μπορεί να γεννηθεί και να επιβιώσει με πολλές μορφές.

Tα ζώδια που είναι πιο πιθανό, να μπλέξουν στις πιο περίπλοκες ιστορίες αγάπης:

  • Κριός

Είναι γνωστό πως οι Κριοί είναι ιδιαίτερα τολμηροί, και σίγουρα θα λατρέψουν μια «επικίνδυνη και ανατρεπτική» ιστορία αγάπης. Θέλουν να έχουν στη ζωή τους την αδρεναλίνη και αν νιώσουν πως όλα κυλούν ήρεμα και κλασσικά, τότε πιθανότατα θα βαρεθούν και θα αποχωρήσουν από πλήξη. Επιλέγουν γενικότερα στη ζωή της να ζήσουν ριψοκίνδυνες καταστάσεις και ακραίες ερωτικές περιπέτειες και αυτό για να εκφράσουν την έντονη φύση τους, αλλά και τα παθιασμένα συναισθήματα τους. Μη ξεχνάς πως οι Κριοί, είναι επίσης γνωστοί για την ανεξαρτησία, την πρωτοτυπία και την αποφασιστικότητά τους. Είναι ανοιχτοί σε κάθε ενδεχόμενο, και τους αρέσει να δοκιμάζουν νέα πράγματα, αλλά και να εξελίσσονται στις σχέσεις τους.

  • Δίδυμοι

Είναι πολύ ανήσυχα πλάσματα οι Δίδυμοι και νιώθουν πως η ζωή είναι πολύ μικρή για να μην δοκιμάσουν τα πάντα και να παραμείνουν πιστοί σε ηθικές και κανόνες, ειδικά σε ό,τι αφορά τις ερωτικές σχέσεις. Θα δοκιμάσουν τα πάντα και συνήθως, θα κάνουν απλά μια «ελεύθερη πτώση» σε έναν έρωτα και θα πέσουν με τα μούτρα μέχρι να βαρεθούν. Μη ξεχνάς πως αυτό το επικοινωνιακό ζώδιο, επιζητά διαρκώς την πνευματική διέγερση και θέλει έναν σύντροφο διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Δίνουν προτεραιότητα στην επικοινωνία και τη χημεία πάνω από όλα, γι' αυτό και αν την νιώσουν δεν τους απασχολεί τίποτα άλλο.

  • Υδροχόοι

Ένας Υδροχόος είναι πάντα ανοιχτός στην εξερεύνηση και τον πειραματισμό. Θέλει να πρωτοπορεί και να κάνεις πρώτος κάποια πράγματα. Αυτός είναι ένας λόγος που έλκονται συχνά από άτομα που μοιράζονται τις προοδευτικές και καινοτόμες απόψεις. Ότι είναι παραδοσιακό και κλασσικό το σιχαίνονται, και αναζητούν έναν άνθρωπο ο οποίος θα τους προσφέρει ανεξαρτησία, αλλά και κάτι για να τον θαυμάσουν. Είναι επίσης ένα ζώδιο, το οποίο εύκολα θα κάνει μια σχέση εξ' αποστάσεως ακόμη και αν το πρόσωπο που τον ενδιαφέρει βρίσκεται στην άλλη άκρη της γης. Είναι δύσκολο να ερωτευτεί, αλλά όταν συμβεί αυτό δεν ακολουθούν κανόνες και νόρμες, παρά μόνο ότι λέει το συναίσθημα τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.