ΖΩΔΙΑ

Tελευταία σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα: Ποια ζώδια θα κλείσουν οριστικά κεφάλαια στη ζωή τους


JTeam

19 Ιανουαρίου 2024

Tελευταία σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα: Ποια ζώδια θα κλείσουν οριστικά κεφάλαια στη ζωή τους
Στις 20/01/2024 πραγματοποιείται η τελευταία σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα

Μια περίοδος με ριζικές αλλαγές και συνειδητοποιήσεις ξεκινάει για πολλά από τα ζώδια. Σε λίγες ώρες ο Ήλιος θα συναντήσει σε μια τελευταία μοίρα του Αιγόκερου, τον Πλούτωνα. Πρόκειται για μια σπάνια αστρολογική όψη που θα φέρει αποκαλύψεις, βαθιές συνειδητοποιήσεις και οριστικό κλείσιμο ορισμένων κύκλων.

Οι επιθυμίες μας είναι πανίσχυρες αυτές τις ημέρες και θα νιώσουμε την ανάγκη να επιβληθούμε και να πάρουμε τον έλεγχο των καταστάσεων στα χέρια μας. Δεν αποκλείεται μάλιστα να μας κυριεύσουν οι εμμονές και να βγουν στην επιφάνεια συναισθήματα ζήλιας, κτητικότητας, παράνοιας και καχυποψίας μέσα στις σχέσεις μας.

Είναι επίσης μια πολύ αντιθετική όψη, αφού από την μια έχουμε τον Ήλιο, δηλαδή το φως, την ενέργεια, την δημιουργία και τη ζωή, ενώ από την άλλη έχουμε τον Πλούτωνα, ο οποίος συμβολίζει την σκοτεινή μας πλευρά, την επιβίωση και τα ένστικτα. Η σύνοδος αυτή, είναι πολύ απαιτητική και έντονη, γι’ αυτό θα χρειαστεί να διαχειριστούμε σωστά τα συναισθήματα μας.

Κριός

Για εσάς τους Κριούς, η όψη αυτή έρχεται να επηρεάσει την καριέρα και την κοινωνική σας εικόνα. Καλείστε να πάρετε δύσκολες αποφάσεις σχετικά με το μέλλον σας και την πορεία σας στον τομέα που έχετε επιλέξει. Ίσως αυτές τις ημέρες να λαμβάνει χώρα μια επαγγελματική αλλαγή, η οποία με κάποιο τρόπο σας αναγκάζει να κάνετε το επόμενο βήμα που μέχρι τώρα αναβάλλατε. Η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα σας χαρίζει δύναμη, αποφασιστικότητα και σας κάνει πολύ πιο ισχυρούς και επιδραστικούς στους γύρω σας. Είναι πιθανό αυτές τις ημέρες να έρθετε αντιμέτωποι με ανταγωνιστικούς ή χειριστικούς ανθρώπους μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, οι οποίοι θα έχουν υπερβολικές απαιτήσεις από εσάς και θα δοκιμάζουν τις αντοχές σας.

Καρκίνος

Η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα είναι καθοριστικής σημασίας για εσάς, αφού σηματοδοτεί κομβικές αλλαγές και σας φέρνει αντιμέτωπους με συνειδητοποιήσεις οι οποίες θα έχουν ισχυρό αντίκτυπο στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας. Δεν αποκλείεται κάποια σημαντική σας σχέση να περνάει κρίση, να δημιουργηθεί τριβή, ή να φτάσετε σε ρήξη. Αν είστε επηρεασμένοι ψυχολογικά και νιώθετε πως βρίσκεστε σε μια ψυχοφθόρα κατάσταση, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να διώξετε μακριά από εσάς ό,τι σας βαραίνει και να βάλετε μια τελεία χωρίς πολλές εξηγήσεις. Σε κάθε περίπτωση, είναι πολύ σημαντικό τώρα να διακρίνετε τις τοξικές καταστάσεις και τους ανθρώπους που σας επηρεάζουν αρνητικά και δεν σας επιτρέπουν να προχωρήσετε παρακάτω. Η σύνοδος αυτή σας δίνει την ψυχική δύναμη και αποφασιστικότητα να φύγετε από μια τοξική κατάσταση.

Ζυγός

Οι οικογενειακές σχέσεις θα έρθουν στο προσκήνιο μέσα στο επόμενο διάστημα. Δεν αποκλείεται η σύνοδος αυτή, να σας φέρει αποκαλύψεις και συνειδητοποιήσεις σχετικά με θέματα σπιτιού και οικογενειακής ζωής. Είναι πολύ πιθανό αυτές τις ημέρες να συμβούν γεγονότα που θα σας πιέσουν ψυχολογικά και θα σας φέρουν αντιμέτωπους με ανασφάλειες και φοβίες. Γενικώς, η ψυχολογία σας θα είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένη και δεν αποκλείεται να ξεσπάσετε στους οικείους σας και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Κάποιοι από εσάς μπορεί να πάρετε την απόφαση να μετακομίσετε, να αλλάξετε τόπο κατοικίας ή να φύγετε από το πατρικό σας. Κάποιοι άλλοι θα αποφασίσετε να κλείσετε οριστικά την πόρτα στο παρελθόν ή να βγείτε από μια σχέση συναισθηματικής εξάρτησης. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πάψετε να κάνετε υποχωρήσεις μόνο και μόνο για να μη δυσαρεστήσετε τους οικείους σας. Πάρτε τον έλεγχο την ζωής σας και στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS