ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ (22/1-28/1)


JTeam

21 Ιανουαρίου 2024

Υδροχόος 2024
Η ζαρΑτούΣΤΡΑ αναλύει την εβδομάδα 22/1-28/1 για κάθε ζώδιο

Μια εβδομάδα με έντονη διασκεδαστική Πανσέληνο που ευνοεί τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα του πρώτου δεκαημέρου. Εξωστρέφεια, κοινωνικοποίηση και γεγονότα με ευχάριστη διάθεση θα φέρει η Πανσέληνος, ενώ το Σαββατοκύριακο έρχεται με μοναδικές ευκαιρίες, ξαφνικές ωραίες συναντήσεις και νέες ερωτικές σχέσεις.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ (22/1-28/1)

Κριός

Η αλήθεια είναι ότι αυτή η βδομάδα τα έχει όλα. Ας ξεκινήσω, όμως, από το δυνατό νέο. Σημαντικές εξελίξεις θα έχεις στην καριέρα σου και αυτός είναι ο βασικός τομέας που επικεντρώνεσαι μέχρι και μέσα Φεβρουαρίου.

Προς το τέλος της εβδομάδας, επιτυγχάνεις όλους τους επαγγελματικούς σου στόχους και μία σημαντική αύξηση στο μισθό σου ανεβάζει την ψυχολογία σου. Για να συμβεί αυτό, όμως, πρέπει να προσέξεις τους επαγγελματικούς σου χειρισμούς και τις επικοινωνίες σου 25 με 27 Ιανουαρίου, καθώς εκεί θα έχεις μια αυξημένη τάση να κάνεις παράπονα και αυτό μπορεί να εξελιχθεί σε σύγκρουση στο επαγγελματικό περιβάλλον.

Κατά τ’ άλλα, στο αστρολογικό μενού υπάρχουν και εξελίξεις στην κοινωνική σου ζωή και στο κομμάτι του έρωτα. Αν είσαι αδέσμευτος, κοντά στην Πανσέληνο στις 25 Ιανουαρίου έρχεται μία ωραία έξοδος με φίλους που μπορεί να σου επιφυλάσσει μία νέα γνωριμία έρωτα. Αν είσαι παντρεμένος ή δεσμευμένος, δεν αποκλείεται να υπάρχει και το νέο μιας εγκυμοσύνης!

Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα υπάρχει μία αντίφαση στους τομείς των σπουδών και των νομικών υποθέσεων. Αυτοί οι τομείς φέρνουν διαφωνίες και συγκρούσεις 25 και 26 Ιανουαρίου. Όμως, στο τέλος της εβδομάδας -στις 27 και 28 Ιανουαρίου-, τακτοποιούνται όλα με επιτυχία. Προσπάθησε να ξεδιπλώσεις το διπλωματικό σου ταλέντο για να έχεις θετικές εξελίξεις.

Το Σαββατοκύριακό σου θα είναι έντονα διασκεδαστικό και δεν αποκλείεται αν είσαι αδέσμευτος να έρθει μία νέα ερωτική σχέση μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Ο τομέας που πρέπει να δώσεις παραπάνω προσοχή, αυτές τις ημέρες και ιδιαίτερα στις 25 Ιανουαρίου, είναι οι επαφές με συγγενικά πρόσωπα και η διαχείριση των επαγγελματικών σου ζητημάτων.

Δίδυμοι

Αυτή η εβδομάδα ξεκινάει λίγο περίεργα καθώς φέρνει συγκρούσεις, παρεξηγήσεις και παράπονα από το φιλικό σου περιβάλλον. Η συμβουλή μου είναι να κρατήσεις την προσωπική σου ζωή μακριά από τους φίλους γιατί αν εμπλακούν αυτοί οι δύο τομείς θα υπάρξουν παράπονα και συζητήσεις που πονάνε.

Δεν αποκλείεται να υπάρξει και ξεκαθάρισμα με κάποιο άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον που έχει και ερωτικό ρόλο στη ζωή σου. Σε αυτή την περίπτωση, θα υπάρξουν συζητήσεις που μπορεί να πονέσουν και τις δύο πλευρές. Στα υπόλοιπα δρώμενα της εβδομάδας βρίσκεσαι σε ρυθμό νέων γνωριμιών και προετοιμασίας ενός ωραίου ταξιδιού στο εξωτερικό. Η εβδομάδα κλείνει με ευχάριστα γεγονότα στα επαγγελματικά σου.

Καρκίνος

Εβδομάδα αφιερωμένη στην ερωτική σου ζωή και για να έχεις ένα πανέμορφο και ερωτικό Σαββατοκύριακο θα πρέπει να φροντίσεις οι συζητήσεις που θα γίνουν μεταξύ 25 και 27 Ιανουαρίου με το ταίρι σου ή με το άτομο που σε ενδιαφέρει να έχουν διπλωματία και τακτ -ιδιαίτερα στα παράπονα που μπορεί να εκφράσεις εσύ ή άλλη πλευρά.


Αν είσαι αδέσμευτος, πολύ ωραία ημέρα για σένα είναι και η 27η Ιανουαρίου για να κάνεις μία νέα γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει. Η Πανσέληνος στις 25 Ιανουαρίου φουντώνει την ερωτική σου διάθεση αλλά παράλληλα μιλάει και για έντονη κινητικότητα στην οικονομική σου ζωή. Τώρα θα κληθείς να τακτοποιήσεις το ισοζύγιο έσοδα και έξοδα και να βάλεις τάξη στον προϋπολογισμό σου.

Λέων

Αυτή η εβδομάδα για σένα έχει λίγο απ’ όλα. Ερωτικά, εργασιακά και καταξίωση ή προαγωγή με ξαφνικό τρόπο στον τομέα της καριέρας. Πιο συγκεκριμένα, στα εργασιακά σου να προσέξεις προστριβές μεταξύ 25 και 27 Ιανουαρίου. Αν θέλεις να εκφράσεις ένα παράπονο στο εργασιακό σου περιβάλλον κάνε το με τακτ και διπλωματία ώστε να έρθει το θετικό νέο προς το τέλος της εβδομάδας ή στην αρχή της επόμενης.

Η ερωτική σου ζωή παίρνει φωτιά με την Πανσέληνο στις 25 Ιανουαρίου και αν είσαι αδέσμευτος έρχεται κάτι δυνατό στη ζωή σου να σε ενθουσιάσει -ιδιαίτερα αν είσαι Λέοντας του πρώτου δεκαημέρου. Στο πακέτο της εβδομάδας είναι και η έντονη κοινωνικοποίηση και διασκέδαση με φίλους σε έντονους ρυθμούς εξωστρέφειας. Αν είσαι δεσμευμένος δεν αποκλείεται να κάνεις τώρα το επόμενο βήμα στη σχέση σου, ιδιαίτερα 25 με 27 Ιανουαρίου.

Παρθένος

Αυτή η εβδομάδα έχει έναν έντονο αστερίσκο: το Σαββατοκύριακο για σένα θα είναι πολύ ερωτικό αν προσέξεις τους χειρισμούς σου στα ερωτικά μεταξύ 25 και 27 Ιανουαρίου. Αν εκφράσεις ένα παράπονο στο άτομο που σε ενδιαφέρει, κάνε το με εξαιρετική διπλωματία και εξυπνάδα -για την οποία φημίζεσαι-, στις αρχές της εβδομάδας. Έτσι θα απολαύσεις στη συνέχεια εξαιρετικές στιγμές έρωτα και μία εξέλιξη με ερωτική δέσμευση το Σαββατοκύριακο. Περισσότερο ευνοούνται αυτή την εβδομάδα ο ωροσκόπος Παρθένος και ο Παρθένος του πρώτου δεκαημέρου.

Στα υπόλοιπα νέα, με την Πανσέληνο στις 25 Ιανουαρίου, πρόσεξε παραπάνω την ευεξία σου και το ανοσοποιητικό σου καθώς η κούραση μπορεί να είναι περισσότερη από το συνηθισμένο. Παράλληλα, πρέπει να προσέξεις και τις εργασιακές σου σχέσεις γιατί μπορεί να φέρουν ξαφνικά γεγονότα.

Ζυγός

Αυτή η εβδομάδα έχει και ενασχόληση με οικογενειακά ζητήματα ή θέματα σπιτιού και αισθηματικά γεγονότα. Αν βρίσκεσαι σε σοβαρή σχέση, συζείς ή είσαι παντρεμένος, πρόσεξε ζητήματα συγκατοίκησης και διαφωνίες που μπορεί να προκύψουν σε αυτόν τον τομέα, μεταξύ 25 και 27 Ιανουαρίου. Αυτές οι διαφωνίες πρέπει να γίνουν με διπλωματία για να μην κλονίσουν ή διαταράξουν τη σταθερή σου σχέση ή τον γάμο σου. Αν είσαι προσεκτικός στις κινήσεις σου όλα θα έχουνε μία θετική κατάληξη προς το τέλος της εβδομάδας.

Αν είσαι δεσμευμένος ή παντρεμένος, δεν αποκλείεται μαζί με την πανσέληνο να έχεις και ένα νέο εγκυμοσύνης ή να ασχοληθείς με ζητήματα παιδιών αν είσαι ήδη γονιός. Αν είσαι αδέσμευτος, αυτή η πανσέληνος καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας από τις 25 Ιανουαρίου και μετά φέρνει έντονη διασκέδαση και μία νέα γνωριμία που θα ξυπνήσει την αισθηματική σου ζωή ευχάριστα. Μία ωραία ημερομηνία που ευνοεί τα ερωτικά σου είναι επίσης η 27η Ιανουαρίου.

Σκορπιός

Μία εβδομάδα που τα ‘χει όλα και όλα θα πάνε καλά αν προσέξεις το τριήμερο 25 με 27 Ιανουαρίου που η επικοινωνία σου και τα παράπονα που μπορεί να εκφράζεις έχουν σοβαρή πιθανότητα να παρεξηγηθούν και να φέρουν εντάσεις. Οι εντάσεις μπορεί να προκληθούν στο εργασιακό σου περιβάλλον, κατά κύριο λόγο, με παράπονα σε συναδέλφους ή υφισταμένους.

Η Πανσέληνος θα φέρει εντάσεις και γεγονότα στην καριέρα αλλά και στον τομέα σπίτι ή σε ζητήματα οικογενειακών προσώπων. Σε αυτούς τους τομείς, μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις και έντονη δυσαρέσκεια, ειδικότερα αν είσαι Σκορπιός του πρώτου δεκαημέρου.

Στις 27 Ιανουαρίου η επικοινωνία σου γίνεται πιο αιχμηρή, διεκδικητική και με αυτοπεποίθηση. Το Σαββατοκύριακο όλα φαίνεται να διορθώνονται και αν είσαι αδέσμευτος, σε περιμένει μία ωραία ερωτική ιστορία με έντονη επικοινωνιακή χημεία.

Τοξότης

Αναμφισβήτητα, μέχρι και τα μέσα Φεβρουαρίου, το βασικό σου μέλημα είναι να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μπορείς να το καταφέρεις στο τέλος της εβδομάδας αρκεί να φερθείς έξυπνα από 25 μέχρι 27 Ιανουαρίου που θα έχεις αυξημένο εκνευρισμό για να πετύχεις το στόχο σου και αυτό μπορεί να σε παρασύρει σε παρεξηγήσεις και διαφωνίες. Tip: δείξε αυτοσυγκράτηση στις δοσοληψίες σου.

Η Πανσέληνος αυτή θα σου φέρει έντονη εξωστρέφεια και κοινωνικοποίηση και να περιμένεις να αυξήσεις τις επαφές σου στο κινητό με νέα άτομα να μπαίνουν στη ζωή σου. Αναφορικά με τα ερωτικά σου θα πρέπει να τα προσέξεις ιδιαίτερα καθώς μπορεί να υπάρχουνε παράπονα και τσακωμοί μέχρι τις 27 Ιανουαρίου.

Αιγόκερως

Ε ναι, λοιπόν, η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σου και αυτό αυτομάτως είναι καλό νέο γιατί σου φέρνει επιτυχίες στα ερωτικά, ομορφιά, δημοφιλία και ανανέωση -ψυχολογική αλλά και στην εξωτερική εμφάνιση. Ο τομέας που μπορεί να σε πονέσει λίγο είναι τα ζητήματα που αφορούν το σπίτι ή τα μέλη της οικογένειας σου. Εκεί θα υπάρξουνε παράπονα και συζητήσεις που πονάνε και θα εκφράζουνε θέματα του παρελθόντος που τώρα πρέπει να ειπωθούν για να τακτοποιηθούν.

Η Πανσέληνος έρχεται να τακτοποιήσει την οικονομική σου ζωή και να φέρει μία ζυγοστάθμιση στα έσοδα και έξοδα σου. Παράλληλα, η αισθηματική σου ζωή θα ζήσει στιγμές δόξας -ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο. Αν είσαι αδέσμευτος, να περιμένεις ένας νέος έρωτας να σου χτυπήσει την πόρτα ή μία ερωτική ιστορία που υπάρχει το τελευταίο διάστημα στη ζωή σου να εξελιχθεί και να σε ενθουσιάσει. Ερωτικές συναντήσεις και ευχάριστες ξαφνικές επικοινωνίες θα έχει το menu το Σαββατοκύριακο.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερου που μπαίνει αυτή την εβδομάδα σε βάζει σε φάση εσωστρέφειας ενώ, παράλληλα, σου δημιουργεί την επιθυμία να μείνεις μόνος σου να σκεφτείς τα επόμενα σχέδια που θα παρουσιάσεις στον κόσμο τον επόμενο μήνα. Παρόλα αυτά, μεταξύ 25 και 27 Ιανουαρίου, θα υπάρξουν κάποιες κρυφές και παρασκηνιακές επικοινωνίες που μπορεί να σε αναστατώσουν και να σου δημιουργήσουν κακή ψυχολογία από κάποιο παράπονο που μπορεί να λάβεις από ένα άτομο που εκτιμάς ιδιαίτερα. Πρόσεξε ιδιαίτερα και τις σχέσεις με τα αδέλφια σου στις αρχές της εβδομάδας.

Ένα ευχάριστο νέο θα υπάρξει το Σαββατοκύριακο στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Αν ψάχνεις ένα νέο σπίτι θα βρεις το σπίτι των ονείρων σου ενώ ένα οικογενειακό ζήτημα το Σαββατοκύριακο θα αναπτερώσει την ψυχολογία σου και θα ενισχύσει τα οικονομικά σου. Τα ευχάριστα στα άφησα για το τέλος καθώς η Πανσέληνος στις 25 Ιανουαρίου σε ευνοεί πάρα πολύ στην ερωτική σου ζωή. Αν είσαι δεσμευμένος ή παντρεμένος θα έχεις ευχάριστα γεγονότα με το ταίρι σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος και ανήκεις στο πρώτο δεκαήμερο του Υδροχόου έρχεται μία σχέση που θα σου ταράξει τα νερά με ευχάριστο τρόπο!

Ιχθύες

Η αλήθεια είναι ότι η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα βοηθήσει πάρα πολύ μέχρι και τα μέσα Φεβρουαρίου την κοινωνική σου ζωή καθώς θα κάνεις νέες γνωριμίες, θα επεκτείνεις το φιλικό σου περιβάλλον και θα περάσεις πολύ ευχάριστες στιγμές διασκεδάζοντας. Δεν αποκλείω καθόλου το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Ιανουαρίου να επισημοποιήσεις μία σχέση ερωτικού ενδιαφέροντος, μέσα από μία γνωριμία από το φιλικό σου περιβάλλον. Μεγαλύτερη εύνοια στα ερωτικά θα έχεις εσύ του πρώτου δεκαημέρου, ενώ αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 10 Μαρτίου να περιμένεις ευχάριστες ξαφνικές επικοινωνίες και συναντήσεις το Σαββατοκύριακο που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

Η πανσέληνος στις 25 Ιανουαρίου μιλάει για αυξημένη ένταση στο εργασιακό περιβάλλον αλλά και για έντονη κόπωση, καθώς το ανοσοποιητικό σου φαίνεται να είναι λίγο πεσμένο. Πρόσεχε λίγο παραπάνω την υγεία σου και την ευεξία σου και φρόντισε να κόψεις τοξικές συνήθειες.

Το βασικό tip της εβδομάδας: μην μπερδέψεις το φιλικό σου περιβάλλον με οικονομικά ζητήματα από 25 μέχρι και 27 Ιανουαρίου γιατί μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.