ΖΩΔΙΑ

Love stories: Τα 3 ζώδια που «μισούν» να είναι single


JTeam

29 Μαρτίου 2024

Love stories: Τα 3 ζώδια που «μισούν» να είναι single
pexels
Συνηθίζουν, μάλιστα, να έχουν ανά πάσα στιγμή ανοιχτές τέσσερις εφαρμογές γνωριμιών

Ενώ ορισμένα ζώδια ευδοκιμούν όταν είναι ελεύθερα, άλλα μισούν να είναι μόνα τους, επομένως προσεγγίζουν τα ραντεβού σχεδόν σαν να είναι μια δουλειά πλήρους απασχόλησης και δεν θα σταματήσουν να τα σαρώνουν μέχρι να βρουν τον ιδανικό σύντροφο.

Τα 3 ζώδια που «μισούν» να είναι single

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

Ένας Ταύρος σπάνια αισθάνεται ολοκληρωμένος μέχρι να βρει έναν σημαντικό για εκείνον σύντροφο. Ως ζώδιο που κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης, ονειρεύονται τα πρώτα ραντεβού, τα ρομαντικά δείπνα και την αίσθηση της πεταλούδας στο στομάχι. Ο στόχος του είναι να βρει έναν σύντροφο για μακροχρόνια σχέση, ώστε να μπορεί να απολαύσει ανενόχλητος την ρουτίνα που τόσο του αρέσει.

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Ο Καρκίνος κυβερνάται από το φεγγάρι, το οποίο ενσωματώνει την ασφάλεια σε όλες τις μορφές του, συμπεριλαμβανομένης της συναισθηματικής ασφάλειας. Αυτό το ενσυναίσθητο ζώδιο του νερού είναι επαγγελματίας στο να παρηγορεί τους γύρω τους, αλλά του αρέσει επίσης να τον φροντίζουν. Ο Καρκίνος λαχταρά τη σταθερότητα και την ευκολία του να είναι σε μια σχέση, έτσι συχνά νιώθει χαμένος και ταλαιπωρημένος όταν είναι ελεύθερος. Ο Καρκίνος κυβερνά το σπίτι στον γενέθλιο χάρτη , έτσι θα διοχετεύσει πολλή ενέργεια μέχρι να βρει εκείνον που θα ξεχωρίσει στην καρδιά του.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Ο Ζυγός κινείται σε μια σφαίρα άγχους πάντα όταν είναι ελεύθερος. Στόχος του είναι να βρεθεί ο ιδανικός σύντροφος για εκείνον άμεσα και κάνει τα πάντα για να πραγματοποιηθεί αυτό. Ως ζώδιο που κυβερνάται από την Αφροδίτη, ο Ζυγός είναι από τη φύση ένα ζώδιο που αναζωογονείται από το φλερτ. Λατρεύει την αγάπη αλλά λαχταράει και την προσοχή. Γι' αυτό αυτό το ζώδιο του αέρα αισθάνεται στρες όταν δεν βλέπει προοπτικές. Αντί να κάνει πίσω και να περιμένει να δει ποιος θα είναι ο τυχερός που θα βρεθεί στον δρόμο του, θα παραπονεθεί σε όλους τους φίλους του για το πόσο μισεί τη μοναξιά του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.