ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (25/04): Ερμής ορθόδρομος στον Κριό ως τις 15 Μαΐου- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

24 Απριλίου 2024

Ζώδια σήμερα (25/04): Ερμής ορθόδρομος στον Κριό ως τις 15 Μαΐου- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (25/04) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Σήμερα ο Ερμής αρχίζει την ορθόδρομή του κίνηση στο ζώδιο του Κριού μέχρι 15 Μαΐου. Μετά από 3 περίπου εβδομάδες ανάδρομης πορείας ο φτερωτός αγγελιοφόρος ανοίγει δημιουργικούς δρόμους και μας φέρνει σε επαφή με βαθύτερες επιθυμίες τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Η γρήγορη σκέψη θα είναι παρούσα με σκοπό να φτάσουμε γρηγορότερα στο στόχο που έχουμε βάλει. Τις επόμενες 3-4 ημέρες μπορείτε να κάνετε σημαντικές δράσεις, ωστόσο λόγω ότι ο Ερμής μόλις ορθοδρόμησε ενδέχεται να υπάρχει τάση βιασύνης και να γίνουν κάποια λάθη. Να είστε προσεκτικοί.

Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, ο Ερμής στο ζώδιό σας μέχρι 15/5 σας δίνει φτερά να κάνετε πράγματα για εσάς, παίρνοντας ακόμη ευκολότερα πρωτοβουλίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ο Ερμής στο ζώδιο του Κριού μέχρι 15/5 αναμοχλεύει οτιδήποτε μέχρι τώρα έχει μπει στο «αθόρυβο» για τον οποιοδήποτε λόγο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, μέχρι 15/5, ο Ερμής στον Κριό, προσθέτει γρηγοράδα στη σκέψη σας αλλά και στις κινήσεις σας κυρίως σε κοινωνικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, ο Ερμής στον Κριό σας φορτίζει με την απαραίτητη τόλμη και το σθένος κυρίως σε εργασιακά και καριέρας θέματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, έντονη παρόρμηση δίνει ο Ερμής στο ζώδιο του Κριού μέχρι 15/5 σε εσάς και ότι πρεσβεύετε σχετικά με όνειρα και προσδοκίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ο Ερμής στον Κριό φέρνει μαζί του και ένα είδος προσωπικής αναγέννησης για εσάς σε βαθύτερα επίπεδα, επιθυμίες και όνειρα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, ο Ερμής θα βρίσκεται απέναντί από το ζώδιό σας μέχρι 15/5 βάζοντάς σας στην διαδικασία να δείτε με διαφορετικό μάτι σχέσεις, συνεργασίες και συνδέσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, με τον Ερμή στον Κριό μέχρι 15/5 πολλές ιδέες και σκέψεις έρχονται είτε από το εξωτερικό περιβάλλον είτε από εσάς την/τον ίδια/ίδιο οι οποίες στοχεύουν στις δραστηριότητες της καθημερινότητάς σας κυρίως. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, ευνοϊκή η θέση του Ερμή στο ζώδιο του Κριού μέχρι 15/5, δίνοντάς σας χαρά μέσα από δημιουργικά ενδεχόμενα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ο Ερμής στον Κριό κινητοποιεί κυρίως ζητήματα και καταστάσεις οι οποίες σχετίζονται τόσο με τις βαθύτερες επιθυμίες σας όσο και με το σπίτι, την οικογένεια και την ιδιωτική σας ζωή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, με τον Ερμή στον Κριό έως 15/5 μηνύματα έρχονται από διάφορες κατευθύνσεις με μοναδικό σκοπό να έρθουν νέα δεδομένα στη ζωή σας και να ζωντανέψει με κάποιον τρόπο η επικοινωνία σας με τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, ιδέες και σκέψεις φέρνει ο Ερμής στον Κριό μέχρι 15/5 σχετικά με ζητήματα που σας δίνουν υλική ή/και συναισθηματική ασφάλεια. ιαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS