ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (02/05): Αίσθηση αστάθειας - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

1 Μαΐου 2024

Ζώδια σήμερα (02/05): Αίσθηση αστάθειας - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (02/05) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Υδροχόου σε δυσαρμονική σχέση με τον Δία και τον Ουρανό. Η τάση να δείτε τα πράγματα περισσότερο με την λογική παρά με τα συναισθήματα που έχουν κινητοποιηθεί μέσα σας θα επικρατεί στις δράσεις σας και οποιαδήποτε κατάσταση «αστάθειας» θα σας προβληματίσει.

Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με οτιδήποτε μπορεί να σας δώσει νέες ιδέες. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα ανεξάρτητα τα εξωτερικά ερεθίσματα ή τις προκλήσεις εσείς πρέπει να συνεχίσετε να έχετε πίστη στις ικανότητές σας. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα εστιάστε στην πανοραμική εικόνα και όχι σε πολλές μικρές λεπτομέρειες. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα προσπαθήστε να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων παρόλο τις αποσπάσεις ή τα εμπόδια. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η ικανοποίηση σήμερα έρχεται μέσα από τις συναναστροφές και επαφές με τους άλλους ανθρώπους. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, προσπαθήστε σήμερα να βρείτε τρόπους να αποφορτίσετε το πρόγραμμα σας. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα θα πρέπει με κάποιον τρόπο να φροντίσετε μέσα σε όλα και τον εαυτό σας. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, οτιδήποτε μπορεί αυτή την στιγμή να είναι πηγή συναισθηματικής τροφής θα πρέπει να είναι προτεραιότητα για εσάς. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η θετική σας στάση γενικότερα σας έχει βοηθήσει πολλές φορές να φέρετε εις πέρας ένα ζήτημα που σας απασχολεί ή προκύπτει. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα δεν πρέπει να αναλωθείτε σε καταστάσεις οι οποίες ενδέχεται να σας απορροφήσουν χρήσιμη ενέργεια. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, δεν είστε από τους ανθρώπους που μια κατάσταση μπορεί να σας καθηλώσει σε ένα σημείο ωστόσο σήμερα αυτό είναι επίφοβο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα ενδέχεται να μπείτε στην διαδικασία αναθεωρήσεων. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Βυθίσου στον μαγικό κόσμο των ζωδίων με το JennyGr. Διάβασε τώρα όλες τις προβλέψεις για τα ζώδια και ανακάλυψε πώς θα εξελιχθούν οι αισθηματικές, οικονομικές και επαγγελματικές σου σχέσεις. Μην αφήνεις τίποτα στην τύχη, εκμεταλλεύσου τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα και για ολόκληρη την εβδομάδα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.