ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (04/05): Εκφραστείτε από την καρδιά σας - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

3 Μαΐου 2024

Ζώδια σήμερα (04/05): Εκφραστείτε από την καρδιά σας - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (04/05) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Η Σελήνη συνεχίζει το πέρασμά της από το ζώδιο των Ιχθύων. Κοντά στον Ποσειδώνα σήμερα μπορεί να δυσκολευτείτε να δείτε τα πράγματα από την αντικειμενική τους πλευρά και μια μη ρεαλιστική εικόνα να είναι προτιμότερη για εσάς. Ωστόσο, για να αποφύγετε την απογοήτευση ασχοληθείτε με κάτι που σας βοηθά να χαλαρώσετε και αποφύγετε οτιδήποτε/οποιονδήποτε μπορεί να σας φορτίσει αρνητικά.

Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, την ίδια στιγμή που είστε εν κινήσει θα πρέπει να προσπαθήσετε να δείτε αυτό που υπάρχει πίσω από την εικόνα που βλέπετε. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, φιλοδοξίες για τις οποίες μπορείτε να πάρετε βοήθεια από τον κοινωνικό σας κύκλο ενεργοποιούν τα πλανητικά δρώμενα των ημερών. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η ευαισθησία είναι το χαρακτηριστικό που ζητούν τα πλανητικά δρώμενα να εμπεριέχετε στις δράσεις σας αυτή την περίοδο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, μία νέα τάξη πραγμάτων και δεδομένων μπορούν να σας βοηθήσουν να αναπτυχθείτε, να επιταχύνετε και να προχωρήσετε. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η μεταμόρφωση και η αναδιοργάνωση σε βαθύτερα επίπεδα φέρνοντας στην επιφάνεια αληθινές επιθυμίες είναι το κύριο μότο των ημερών για εσάς. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, νέοι άνθρωποι έρχονται στην ζωή σας ή προχωράτε δημιουργικά με αυτούς που έχετε κοντά σας. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, αυτή την περίοδο δίνονται τα εφόδια να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε αλλαγές. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, νέοι τρόποι σύνδεσης οι οποίοι θα φέρουν ανάπτυξη σε κάτι που επενδύετε χρόνο και κυρίως αγάπη και ενέργεια. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, ευκαιρίες να αλλάξετε πράγματα που αφορούν το σπίτι, τον ιδιωτικό σας χώρο ή ό,τι σχετίζεται με την προσωπική σας ζωή. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα φέρνουν στην επιφάνεια ευαίσθητες πλευρές σας. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, νέες ιδέες σχετικά με τις υλικές ή/και τις συναισθηματικές σας ανάγκες έρχονται αυτές τις ημέρες. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, οι εμπνεύσεις πέφτουν βουνό και νέοι τρόποι σύνδεσης με το περιβάλλον γύρω σας θα φέρουν ανανέωση αυτό το διάστημα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Βυθίσου στον μαγικό κόσμο των ζωδίων με το JennyGr. Διάβασε τώρα όλες τις προβλέψεις για τα ζώδια και ανακάλυψε πώς θα εξελιχθούν οι αισθηματικές, οικονομικές και επαγγελματικές σου σχέσεις. Μην αφήνεις τίποτα στην τύχη, εκμεταλλεύσου τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα και για ολόκληρη την εβδομάδα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.