ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (25/06): Μείνετε σε ασφαλή εδάφη - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

24 Ιουνίου 2024

Ζώδια σήμερα (25/06): Μείνετε σε ασφαλή εδάφη - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (25/06) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Η Σελήνη συνεχίζει το πέρασμά της από το ζώδιο του Υδροχόου. Συνδυαστικά με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα προσπαθήστε να φτιάξετε το πρόγραμμά σας με τέτοιο τρόπο ώστε να έχετε λίγο χρόνο για εσάς. Είναι σημαντικό να κάνετε κάτι που σας ευχαριστεί και κυρίως σας ξεκουράζει ψυχικά. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, τις προσωπικές σας ανάγκες φέρνουν στο προσκήνιο τα πλανητικά δρώμενα αυτή την στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ταύρους, θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα αυτή την στιγμή για την αυτονομία σας και ειδικά σήμερα η τάση θα είναι εντονότερη. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Διδύμους, ψυχικές διεργασίες μπορεί να σας φορτίζουν σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Καρκίνους, πολλά πράγματα θέλετε να κάνετε τα οποία συνδέονται το ένα με το άλλο, οπότε νιώθετε πως πρέπει να αρχίσετε από κάπου πρώτα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Για τους Λέοντες, οι επαφές και οι σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω σας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να φέρνουν προκλήσεις. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Παρθένους, αυτή τη στιγμή θα θέλατε να φύγετε μακρυά ή να απομακρύνετε από κοντά σας ότι δεν είναι πια χρήσιμο. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ζυγούς, πολύ προσωπικά σας ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια αυτή την στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Σκορπιούς, ακόμη και αν θέλετε να ασχοληθείτε με άλλα πράγματα, ζητήματα με την οικογένεια ή την προσωπική σας ζωή είναι σε πρώτο πλάνο. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Τοξότες, η επικοινωνία αυτή την στιγμή μπορεί να είναι δυσκολότερη αλλά μπορεί πραγματικά να σας βγάλει από διλήμματα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Αιγόκερους, ένα οικονομικό ζήτημα μπορεί να είναι η αιτία για κάτι που δεν μπορείτε να προχωρήσετε όπως θα θέλατε. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Υδροχόους, οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε είναι σημαντικές για να νιώσετε ελεύθερη/ος αλλά ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα ειδικά αυτή την περίοδο με τα εξωτερικά γεγονότα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ιχθύες, μια νέα κατάσταση γεννιέται για εσάς σε λίγο καιρό παράλληλα με τα εξωτερικά γεγονότα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS