ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (26/06): Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

25 Ιουνίου 2024

Ζώδια σήμερα (26/06): Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (26/06) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Σήμερα προγραμματίστε τις εργασίες σας μετά τις 9πμ λόγω της Σελήνης σε κενό πορείας νωρίτερα. Το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων συνδυαστικά με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα μπορεί να φέρει μια τάση αμφιθυμίας γι' αυτό εμπιστευτείτε περισσότερο την διαίσθησή σας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, οι σκέψεις σας σήμερα είναι βαθιές και μπορεί να σας ταξιδέψουν σε ονειρικούς κόσμους ή προς αντίθετες κατευθύνσεις. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ταύρους, σήμερα μέσα από την επικοινωνία με άλλους ανθρώπους μπορείτε να δείτε τα πράγματα από μια άλλη πλευρά, περισσότερο ιδανική αλλά λιγότερο ρεαλιστική. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Διδύμους, μια σχετική ασάφεια είτε προέρχεται από εσάς είτε από τους άλλους γύρω σας ενδέχεται να σας αποδιοργανώσει κυρίως σε επαγγελματικά ζητήματα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Καρκίνους, η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή αν θελήσετε να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία είναι πιο επιφανειακά ή καλλιτεχνικά. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Για τους Λέοντες, σήμερα η ενέργειά σας ενδέχεται να είναι πεσμένη ή να νιώθετε πως θέλετε να κάνετε πράγματα μόνο για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Παρθένους, σήμερα καλό θα είναι να προχωρήσετε το πρόγραμμά σας κατά βούληση χωρίς αποσπάσεις ή υπερβολικές απαιτήσεις. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ζυγούς, σχετικά με μια κατάσταση η οποία είναι ενεργή στην καθημερινή σας ρουτίνα ή στην εργασία σας σήμερα μπορεί να έρθουν νέες ιδέες οι οποίες θα σας «ελαφρύνουν» με κάποιον τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Σκορπιούς, ευνοϊκή ημέρα αν θελήσετε να αφεθείτε σε κάτι δημιουργικό αρκεί να μην είναι κάτι υπερβολικά δύσκολο ή που θα σας πάρει πολλή ενέργεια. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Τοξότες, σήμερα αποφύγετε επαφές και συζητήσεις οι οποίες σχετίζονται είτε με το σπίτι και την οικογένεια είτε με την προσωπική σας ζωή. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα θα μπορούσατε να βρεθείτε με ανθρώπους οι οποίοι έχουν την ικανότητα είτε να σας ενθαρρύνουν είτε να σας βοηθήσουν με τις ιδέες σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να μπερδευτείτε ή/και να σπαταλήσετε ενέργεια και χρήμα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιό σας φέρνοντας διάφορες σκέψεις, ιδέες και νέους τρόπους για να προβάλλετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας στο κόσμο γύρω σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS