ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (30/06): Κινηθείτε όσο πιο ευέλικτα μπορείτε - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


JTeam

29 Ιουνίου 2024

Ζώδια σήμερα (30/06): Κινηθείτε όσο πιο ευέλικτα μπορείτε - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (30/06) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας σήμερα μεταξύ 1μμ και 3μμ γιαυτό αποφύγετε σημαντικές δράσεις το συγκεκριμένο διάστημα. Το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου κατεβάζει τους τόνους, ωστόσο συνδυαστικά με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα η ξεροκεφαλιά και η υπερβολική επιμονή δεν θα είναι αρωγοί στα σχέδια σας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, έναν απολογισμό ζητά η σημερινή ημέρα να κάνετε κυρίως σε ότι αφορά αξίες και παγιωμένες πεποιθήσεις είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας σπρώχνει να ασχοληθείτε με προσωπικά σας θέματα και ζητήματα που σχετίζονται γενικότερα με την εικόνα σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Διδύμους, να κάνετε μία εσωτερική διεργασία ζητά το πλανητικό σκηνικό σήμερα σχετικά με πράγματα τα οποία είναι ακόμη ανοιχτά και χρειάζονται άμεση τακτοποίηση. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα μπορείτε να κάνετε δράσεις που σχετίζονται με άλλους ανθρώπους είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Λέοντες, είναι κατάλληλη στιγμή να δείτε τα πράγματα καθαρά αντικειμενικά χωρίς να επηρεάζεστε από εξωτερικούς παράγοντες, ειδικότερα σήμερα και αύριο. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Παρθένους, ασχοληθείτε σήμερα με κάτι το οποίο μπορεί να σας εμπνεύσει και να σας ταξιδέψει, σε όλα τα επίπεδα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ζυγούς, υποστηρίξτε τις πράξεις σας με επιχειρήματα σήμερα μιας και τα πλανητικά δρώμενα είναι ευνοϊκά για μία σχετική κίνηση. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Σκορπιούς, μία εκ νέου αξιολόγηση κάνετε σήμερα σχετικά με σχέσεις, συνεργασίες και καταστάσεις στις οποίες συμμετέχουν και άλλοι άνθρωποι εκτός από εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Τοξότες, να προχωρήσετε μία κατάσταση που υπάρχει κοινό όφελος βοηθούν τα πλανητικά δρώμενα σήμερα και αύριο και να υπάρξει αλληλοϋποστήριξη και παραγωγικότητα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα επικεντρωθείτε σε ουσιαστικά ζητήματα και καταστάσεις οι οποίες έχουν πραγματική αξία. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα εστιάσετε σε προσωπικά θέματα και ζητήματα που αφορούν το σπίτι σας ωστόσο κάντε το με επιδέξιο τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ιχθύες, οι ποιότητες που ψάχνετε αυτή την περίοδο μπορεί να βρίσκονται σε πολύ απλά καθημερινά πράγματα και ασχολίες. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.