ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (1/07): Η ώθηση υπάρχει, είναι στο χέρι σας πώς θα κινηθείτε - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


JTeam

30 Ιουνίου 2024

Ζώδια σήμερα (1/07): Η ώθηση υπάρχει, είναι στο χέρι σας πώς θα κινηθείτε - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (1/07) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Η Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου μαζί με τον Άρη σήμερα ταράζει τα νερά και σας ωθεί να κινηθείτε δυναμικά προς μια κατεύθυνση. Φροντίστε να είναι εκείνη η κατεύθυνση η οποία μπορεί να σας φέρει πιο κοντά σε μια βαθύτερη επιθυμία σας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, η ημέρα προσφέρεται για απολογισμούς σχετικά με ζητήματα που αφορούν την ασφάλεια σας είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη στο ζώδιο σας από χτες σας βάζουν στη διαδικασία να ασχοληθείτε με καθαρά προσωπικά σας ζητήματα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Διδύμους, δημιουργικούς τρόπους έκφρασης φέρνουν τα πλανητικά δρώμενα και μπορείτε να βοηθηθείτε αρκεί να μην μείνετε μόνο στις σκέψεις. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Καρκίνους, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας βοηθούν να κατανοήσετε σε βάθος τις πραγματικές, αληθινές αξίες και να μπορέσετε να επικοινωνήσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Λέοντες, ένα είδος εκκαθάρισης μπορεί να γίνει σήμερα σε τομείς όπως τα επαγγελματικά σας και τους στόχους σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Παρθένους, υποστηρικτικά τα πλανητικά δρώμενα σήμερα και μπορεί να σας βάζουν σε διάφορες διαδικασίες και δράσεις για έναν ωφέλιμο σκοπό. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα ο δρόμος που θα επιλέξετε μπορεί να μην είναι ο πιο εύκολος αλλά μην διστάσετε να τον ακολουθήσετε μιας και το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη από χτες απέναντι από το ζώδιό σας μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ζητήματα τα οποία δεν έχουν ακόμη τακτοποιηθεί και τα οποία σχετίζονται άμεσα με φιλίες ή/και συνεργασίες. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Τοξότες, σήμερα προσπαθήστε να μην αδικήσετε κανέναν και τίποτα, ωστόσο προχωρήστε στο δρόμο της επιλογής σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Αιγόκερους, επικεντρωθείτε σήμερα σε εγχειρήματα και καταστάσεις οι οποίες ανεξάρτητα το κόπο και την κούραση δίνουν με κάποιον τρόπο νόημα στη ζωή σας.Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Υδροχόους, ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά σε κάτι που θέλετε βλέποντάς το με μια πιο αντικειμενική ματιά, σας δίνουν σήμερα οι πλανητικές δυναμικές. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μπορείτε να επικεντρωθείτε σε κάτι το οποίο είναι πραγματικά πολύτιμο για εσάς και να το μοιραστείτε με τους ανθρώπους που αγαπάτε και εκτιμάτε. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.