ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (03/07): Ερμής στον Λέοντα ως 25/07 - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


JTeam

2 Ιουλίου 2024

Ζώδια σήμερα (03/07): Ερμής στον Λέοντα ως 25/07 - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (03/07) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Από χτες το μεσημέρι έως 25/7 ο Ερμής στο ζώδιο του Λέοντα δημιουργεί εμπνευσμένες σκέψεις και θα δίνει θάρρος στις κινήσεις μας. Η ελπίδα αναζωπυρώνεται και η ανάγκη να ζήσουμε νέες εμπειρίες, να ξεφύγουμε από τα τετριμμένα και να ερωτευτούμε έναν σκοπό θα είναι έντονες. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, νέα εγχειρήματα προκύπτουν με τον Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα ή προχωρούν υπάρχοντα που είναι ήδη σε εξέλιξη. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ταύρους, ο Ερμής στο ζώδιο του Λέοντα φωτίζει τις σκέψεις σας και τις συνδέει με την καρδιά σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Διδύμους, ο Ερμής στο ζώδιο του Λέοντα μέχρι 25 Ιουλίου θα σας βοηθήσει κυρίως σε επικοινωνιακά ζητήματα και τις επαφές σας με το άμεσο περιβάλλον σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Καρκίνους, η ενέργεια του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα θα είναι εστιασμένη κυρίως σε ζητήματα που αφορούν την ασφάλειά σας είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Λέοντες, πολύ σημαντική περίοδος μέχρι 25 Ιουλίου μιας και ο δημοφιλής πλανήτης Ερμής περνά από το ζώδιό σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Παρθένους, νέες σκέψεις και δεδομένα σας βάζουν στην διαδικασία να αναθεωρήσετε και να κάνετε απαραίτητες αλλαγές ώστε να απαλλαγείτε από περιττά βάρη. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ζυγούς, σε κοινωνικό επίπεδο σας βοηθά η θέση του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα μέχρι 25 Ιουλίου δίνοντάς σας την ευκαιρία να επεκταθείτε, να γνωριστείτε και να προβάλετε τα ταλέντα σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Σκορπιούς, η ενέργεια του Ερμή περνώντας από το ζώδιο του Λέοντα μπορεί να είναι περισσότερο αυθόρμητη και παρορμητική για τα δικά σας γούστα ωστόσο μην κάνετε πίσω για κανέναν λόγο. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Τοξότες, νέες και καινοτόμες ιδέες φέρνει για εσάς ο Ερμής στο ζώδιο του Λέοντα μέχρι 25 Ιουλίου. Ευκαιρίες θα προκύψουν σε όλα τα επίπεδα και θα μπορέσετε να ανακαλύψετε νέα εδάφη μεταφορικά ή/και κυριολεκτικά. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Αιγόκερους, ο Ερμής στο ζώδιο του Λέοντα σας βοηθά να βρείτε νέους στόχους οι οποίοι θα σας οδηγήσουν πιο κοντά στα δικά σας βαθύτερα όνειρα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Υδροχόους, ο Ερμής απέναντί σας, στο ζώδιο του Λέοντα, μέχρι 25 Ιουλίου σας βάζει στην διαδικασία να ασχοληθείτε με σχέσεις, συνεργασίες και οτιδήποτε συμβάλουν και άλλοι άνθρωποι για να ολοκληρωθεί. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ιχθύες, η ανάγκη να οριοθετήσετε τα πράγματα και τις καταστάσεις που είναι λίγο στον αέρα αυτή τη περίοδο θα είναι έντονη με τον Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS