ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (09/07): Ανάγκη για τάξη και ηρεμία - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

8 Ιουλίου 2024

Ζώδια σήμερα (09/07): Ανάγκη για τάξη και ηρεμία - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (09/07) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Σήμερα αποφύγετε σημαντικές δράσεις μεταξύ 2μμ και 4μμ. Το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου δίνει την ώθηση να θελήσετε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες, ωστόσο το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό μπορεί να φέρει εμπόδια ή δυσκολίες. Κινηθείτε ευέλικτα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με ένα εργασιακό ζήτημα ή κάτι που είναι κινητοποιημένο αυτή τη στιγμή στην καθημερινή σας ρουτίνα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ταύρους, η ανάγκη να κάνετε τα πράγματα να συμβούν ενδέχεται να σας κάνει ανυπόμονη/ο κάτι που δεν εγγυάται παραγωγικότητα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Διδύμους, σήμερα καλό θα είναι να προχωρήσετε με φειδώ αφήνοντας στην άκρη για μια άλλη στιγμή πράγματα που δεν επείγουν. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Καρκίνους, διάφορες σκέψεις σήμερα περνούν από το μυαλό σας και καλό θα είναι να τις φιλτράρετε πριν αποφασίσετε να τις εκφράσετε. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Λέοντες, κοινωνικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο σήμερα τα οποία ζητούν την προσοχή σας ειδικά αν εμπλέκονται οικονομικά ή ζητήματα αξιών με τον οποιοδήποτε τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας βάζει στην διαδικασία να θελήσετε να ταξινομήσετε ότι έχετε μπροστά σας καθώς και τις σκέψεις σας, ωστόσο δεν μπορείτε να είστε σε πολλά σημεία την ίδια στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ζυγούς, σκέψεις σήμερα μπορεί να σας προβληματίσουν ή να σας αγχώσουν για κάτι που κάνετε ή θέλετε να φέρετε στη ζωή σας άμεσα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα καλό θα είναι να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και να προχωρήσετε σχέδια βάσει της διάθεσής σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Τοξότες, σήμερα θα πρέπει να κινηθείτε προσεκτικά και ένα βήμα τη φορά. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα αφεθείτε στη ροή και κυρίως στις εμπνεύσεις που έρχονται. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα δώστε χώρο κυρίως σε ότι μπορεί να επιτευχθεί χωρίς κόπο και πολλή ενέργεια από μέρους σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε οτιδήποτε σχετίζεται με συνδέσεις και επαφές. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS