ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (10/07): Δώστε προτεραιότητα σε πρακτικά ζητήματα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

9 Ιουλίου 2024

Ζώδια σήμερα (10/07): Δώστε προτεραιότητα σε πρακτικά ζητήματα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (10/07) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου σας ωθεί να δώσετε σημασία και προτεραιότητα σήμερα σε πρακτικά ζητήματα. Η θετική σχέση του Ήλιου με τον Κρόνο λειτουργεί υποστηρικτικά αν ασχοληθείτε με κάτι το οποίο έχει αντικειμενικά την δυναμική να προχωρήσει. Ωστόσο, λόγω της Αφροδίτης σε κενό πορείας, προγραμματίστε σημαντικές δράσεις από αύριο το βράδυ και μετά. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα είναι καλή ημέρα για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες οι οποίες ανήκουν κυρίως στη σφαίρα “καθημερινότητα”. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ταύρους, η σημερινή ημέρα έχει εναλλαγές, ωστόσο, η διάθεση σας είναι καλή και μπορείτε να δράσετε παραγωγικά προς κατευθύνσεις οι οποίες υπόσχονται να σας δώσουν ικανοποίηση. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Διδύμους, το σπίτι, η οικογένεια και οτιδήποτε συμπεριλαμβάνεται στο τομέα “ιδιωτική ζωή”, θα σας απασχολήσει σήμερα εντονότερα από μια άλλη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Καρκίνους, η επικοινωνία σήμερα παίρνει διάφορες αποχρώσεις προσπαθώντας να περάσετε τα μηνύματά σας με επιτυχία. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Λέοντες, οι αξίες σας σήμερα είναι πάνω από οτιδήποτε άλλο. Είτε το αντίκτυπο έχει οικονομικό είτε συναισθηματικό όφελος, σήμερα εστιάζεται σε ότι είναι πραγματικά πολύτιμο για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Παρθένους, τα πλανητικά δρώμενα σας βάζουν στην διαδικασία να οικειοποιηθείτε τις καταστάσεις γύρω σας και να φροντίσετε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις ευκαιρίες που δίνονται. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ζυγούς, θα πρέπει να είναι μια ημέρα περισσότερο ξεκούρασης η σημερινή μιας και το μυαλό σας χρειάζεται να αποφορτιστεί από τις πολλές και διαφορετικές σκέψεις που κάνετε τις τελευταίες ημέρες. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Σκορπιούς, ακόμη και εν μέσω δυσκολιών, η αποφασιστικότητά και η ορμή σας είναι η κινητήριος δύναμη σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Τοξότες, σήμερα μπορεί να νιώθετε αρκετή πίεση και πως οι δεσμεύσεις που έχετε αναλάβει πέφτουν με αρκετό βάρος στους ώμους σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Αιγόκερους, καλή ημέρα για ενέργειες οι οποίες θα πρέπει πρώτα να αξιολογηθούν σε ένα νοητικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα οι πολλές λεπτομέρειες και η ανάγκη να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες οι οποίες δεν είστε και τόσο σίγουρη/ος πως είναι δική σας μόνο ευθύνη, ενδέχεται να σας κουράσουν. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ιχθύες, οι πλανητικές δυναμικές σας ωθούν να έρθετε αντιμέτωπη/ος με οτιδήποτε σχετίζεται με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS