ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (11/07): Αφροδίτη στον Λέοντα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

10 Ιουλίου 2024

Ζώδια σήμερα (11/07): Αφροδίτη στον Λέοντα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (11/07) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Η θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα από σήμερα το βράδυ έως 4/8 χαρίζει απλόχερα τη χαρά μέσα από τη διασκέδαση και τη δημιουργία. Καινούργιες σχέσεις και συνεργασίες μπορούν να ικανοποιήσουν προσωπικές ανάγκες και να περάσουμε ευχάριστες στιγμές με ανθρώπους που αγαπάμε. Μια σχετική διόγκωση και εκδραμάτιση θα είναι παρούσες αλλά η δύναμη και η γοητεία της Θεάς στο συγκεκριμένο ζώδιο μπορεί να καθηλώσει οτιδήποτε έχει βάλει στόχο.

Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, ιδιαίτερα ευνοϊκή η θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο το Λέοντα για εσάς μέχρι 4/8. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ταύρους, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα μέχρι 4/8 σας ωθεί να ασχοληθείτε με πολύ προσωπικά σας θέματα, την ιδιωτική σας ζωή και το σπίτι σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Διδύμους, η επικοινωνία αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα μέχρι 4/8. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Καρκίνους, η Θεά Αφροδίτη πρεσβεύει την ομορφιά, το κάλλος και την αρμονία. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Λέοντες, ο Αφροδίτη στο ζώδιό σας μέχρι 4/8 σας γεμίζει με θάρρος και αισιοδοξία, ιδιότητες ιδιαίτερα ευχάριστες και χρήσιμες για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Παρθένους, η ανάγκη για μια μεγάλη και σφιχτή αγκαλιά θα είναι έντονη μέχρι 4/8 με την Αφροδίτη στο ζώδιο το Λέοντα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ζυγούς, η κοινωνικότητά σας αυξάνεται με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα μέχρι 4/8. Μια περίοδος κατά την οποία μπορείτε να βγείτε, να διασκεδάσετε, να χαρείτε και να ερωτευτείτε, ακόμη και έναν σκοπό. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Σκορπιούς, τίποτα δεν σας σταματά με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα μέχρι 4/8, ειδικά σε ζητήματα καριέρας και οτιδήποτε είναι σημαντικό για την εξέλιξή σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Τοξότες, η γοητεία σας αυξάνεται με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα κάτι που θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όχι μόνο όσον αφορά τις σχέσεις σας αλλά και σε άλλους τομείς που σας ενδιαφέρει να φέρετε άμεσα αποτελέσματα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Αιγόκερους, με την Αφροδίτη στο Λέοντα μέχρι 4/8 θα είναι ευκολότερο για εσάς όχι μόνο να έρθετε σε καλύτερη επαφή με τις προσωπικές σας ανάγκες αλλά και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Υδροχόους, σχέσεις και συνεργασίες επηρεάζει η Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα μέχρι 4/8. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ιχθύες, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα μέχρι 4/8 μπορεί να φέρει έναν αέρα ανανέωσης σε τομείς που νιώθετε πως έχετε βαλτώσει ή που δεν παίρνετε την ικανοποίηση που θα θέλατε. Βγείτε, χαρείτε, διασκεδάστε. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS