ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (15/07): Διεκδικείστε ότι δικαιούστε - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


JTeam

14 Ιουλίου 2024

Ζώδια σήμερα (15/07): Διεκδικείστε ότι δικαιούστε - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (15/07) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού συνδυαστικά με την σύνοδο Άρη/Ουρανού στον ουράνιο θόλο ανεβάζει τους παλμούς. Από εσάς εξαρτάται προς ποια κατεύθυνση θα κινηθείτε και με ποιον τρόπο θα διεκδικήσετε ότι δικαιούστε. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, έντονα συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια αυτές τις ημέρες και εσείς καλείστε με ηρεμία και χάρη να τα εμπεριέχετε παραγωγικά. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ταύρους, σχέσεις, συνεργασίες και συνδέσεις σας απασχολούν έντονα αυτό το διάστημα, ωστόσο θα πρέπει να κατανοήσετε πως δεν γίνεται να τα έχετε όλα σε πλήρη έλεγχο. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Διδύμους, καθημερινά ή/και εργασιακά ζητήματα είναι στο προσκήνιο αυτή τη στιγμή ζητώντας ενέργεια από μέρους σας για να τακτοποιηθούν. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Καρκίνους, αυτή τη περίοδο μπορεί να νιώθετε πως χρειάζεται να κάνετε πράγματα για εσάς και να πάρετε χαρά και ικανοποίηση μέσα από συγκεκριμένες διαδικασίες. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Λέοντες, πολύ σημαντικά πράγματα συμβαίνουν αυτό το διάστημα και είναι σίγουρο πως ανεξάρτητα τις προκλήσεις ή το βαθμό δυσκολίας θα νιώσετε χαρά από την επίτευξή τους. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Παρθένους, η ενέργεια των τελευταίων ημερών είναι έντονη και ενεργή γιαυτό προσπαθήστε όσο μπορείτε καλύτερα να διαχειριστείτε τα ζητήματα που σας ενδιαφέρουν μέσω της επικοινωνίας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ζυγούς, θέματα ασφάλειας είτε σε προσωπικό είτε σε υλικό επίπεδο θα σας απασχολούν για λίγο καιρό γιαυτό προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να σταθείτε μόνο σε ότι έχει αντικειμενικό χαρακτήρα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Σκορπιούς, είναι αλήθεια πως είστε στο επίκεντρο των πλανητικών δυναμικών τις τελευταίες ημέρες. Το σημαντικό είναι να είστε σε επαφή με τις καταστάσεις την ίδια στιγμή που θα κρατάτε τις προσωπικές σας ισορροπίες. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Τοξότες, διάφορες σκέψεις έρχονται αυτή τη στιγμή στο μυαλό σας οι οποίες μπορεί να μην είναι απόλυτα αντικειμενικές ή να έχουν ένα μεγάλο ποσοστό δραματοποίησης. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Αιγόκερους, κοινωνικά ζητήματα έχουν έρθει στο προσκήνιο ζητώντας αρκετή από την ενέργειά σας και τη συμμετοχή σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Υδροχόους, κάποια πράγματα θα πρέπει αυτή τη στιγμή να τα αφήσετε λίγο στην άκρη, τουλάχιστον ότι βλέπετε πως δεν οδηγείται προς τη κατεύθυνση που έχετε στο μυαλό σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ιχθύες, μπορεί η περίοδος που διανύουμε να φέρνει νέα δεδομένα την επιφάνεια, ακόμη και με απρόβλεπτο τρόπο, ωστόσο είναι αλήθεια πως για εσάς είναι ιδιαίτερα ευνοική. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.