ΖΩΔΙΑ

4 ζώδια με υπερβολικά «εκρηκτικό» ταπεραμέντο


JTeam

6 Αυγούστου 2024

Γάτες που τσακώνονται
© Pexels/ Roman Odintsov
Αν τους δεις θυμωμένους, απομακρύνσου!

Κάποιοι άνθρωποι έχουν νεύρα και κάποιοι έχουν... περισσότερα νεύρα. Μπορεί, βέβαια, να μη φταίνε εκείνοι αλλά η θέση των πλανητών όταν γεννήθηκαν αφού φαίνεται ότι κάποια ζώδια είναι πιο «εκρηκτικά» από άλλα. Και καλά, για τα τρία ήμασταν σίγουροι -λίγο, πολύ-, το τέταρτο, όμως, μας εξέπληξε.

4 ζώδια με υπερβολικά «εκρηκτικό» ταπεραμέντο

Κριός

Ο Κριός είναι ένας άμεσα επικοινωνιακό ζώδιο που δεν φοβάται να πει τα πράγματα όπως έχουν, ειδικά αν έχει ενοχληθεί. Ως ζώδιο της φωτιάς, μπορεί να είναι πολύ τολμηρός, παρορμητικός και παθιασμένος, κάτι που ζωντανεύει και στον θυμό του. Δρα σύμφωνα με τα συναισθήματά του και στέκεται ακλόνητος όταν νιώθει ότι έχει αδικηθεί με κάποιον τρόπο. Το ανυπέρβλητο θάρρος του τον καθιστά μοναδικό αντιπαραθέτη, που μερικές φορές μπορεί να αφήσει σκληρά σχόλια να ξεφύγουν (από θυμό) που δεν θα έπρεπε. Προσέξτε αυτούς τους εκρηκτικούς τύπους· μόλις αναστατωθούν, δεν υπάρχει περίπτωση να τους ηρεμήσετε.

Λέων

Αν και οι περισσότεροι Λέοντες είναι φιλικοί και καλοί, κρύβουν το ίδιο εκρηκτικό ταμπεραμέντο με τον Κριό, το άλλο ζώδιο της φωτιάς. Αν ένας Λέοντας νιώσει ότι κάποιος παραβιάζει τα όριά του ή ότι δεν τον σέβονται, μπορεί να περάσει από την ηρεμία στον θυμό μέσα σε δευτερόλεπτα. Και μόλις εμφανιστεί η εκρηκτική φύση τους, ένα αίσθημα θάρρους και αλήθειας ξεχύνεται από τα χείλη τους όπως ποτέ άλλοτε. Υπερασπίζονται αυτό που θεωρούν σωστό και προστατεύουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα μέχρι τα άκρα, καθώς είναι εξαιρετικά πιστοί. Αν διασταυρωθείς με έναν Λέοντα ή με κάποιον που λατρεύει, πρόσεχε, μπορεί να δεχτείς την οργή τους.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί έχουν μια έντονη ενέργεια, καθώς είναι βαθιά σκεπτόμενοι και συναισθηματικοί άνθρωποι. Αυτή η έντονη ενέργεια μεταφράζεται στις σχέσεις τους, όπου συχνά γίνονται έρμαια της ζήλιας που αναδεικνύει τις ανασφάλειές τους. Κάποιες φορές, αυτή η ένταση εκτονώνεται μέσω του θυμού, ειδικά όταν νιώθουν ότι κάποιος που αγαπούν έχει προδώσει την εμπιστοσύνη τους ή έχει παραβιάσει κάποιο όριο. Οι Σκορπιοί είναι εξαιρετικά πεισματάρηδες, οπότε δεν θα υποχωρήσουν από μια μάχη και θα υπερασπιστούν απόλυτα τα συναισθήματά τους. Για ένα ζώδιο που ήδη δυσπιστεί προς τους άλλους και φοβάται να ανοιχτεί, μην τους προδώσετε με κάποιο τρόπο γιατί είναι σίγουρο ότι θα πληρώσετε το τίμημα. Και δεν αποκλείεται να χάσετε εντελώς τη φιλία ή την αγάπη τους.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι συνήθως γλυκοί και συναισθηματικοί, και ενώ είναι λιγότερο πιθανό να θυμώσουν όταν πρόκειται για τα δικά τους συναισθήματα, θυμώνουν εξαιρετικά γρήγορα όταν πρόκειται να προστατεύσουν τους γύρω τους. Οι Καρκίνοι έχουν εκ φύσεως ενσυναίσθηση που τους οδηγεί να υιοθετούν τα συναισθήματα και τις συγκινήσεις όλων, από αγαπημένα πρόσωπα μέχρι και άγνωστους. Ειδικά αν νιώθουν ότι κάποιος που αγαπούν πληγώνεται ή δέχεται επίθεση με κάποιον τρόπο, ένας Καρκίνος είναι περισσότερο από πρόθυμος να αναλάβει δράση και να τον υπερασπιστεί. Ακόμα και για έναν άγνωστο, είναι πρόθυμοι να παλέψουν αν νιώθουν ότι κάποιος αδικείται χωρίς λόγο. Μην υποτιμάτε τη θερμότητα που έχει αυτό το ζώδιο κρυμμένη κάτω από την επιφάνεια, γιατί μόλις θυμώσουν, θα σας βάλουν στη θέση σας σαν να μην υπάρχει αύριο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.