ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα βιώσουν καρμική καλή τύχη μέσα στον Αύγουστο


JTeam

7 Αυγούστου 2024

woman karma
© Unsplash/ Allef Vinicius
Karma is a bitch, αλλά όχι για αυτά τα τρία ζώδια

Συχνά όταν σκεφτόμαστε τα ζώδια, έχουμε την ιδέα ότι τα πάντα είναι γραμμένα στα αστέρια. Προφανώς και έχουμε πολύ μεγαλύτερη δύναμη πάνω στις ζωές μας χάρη στις επιλογές που κάνουμε. Και κάπου εδώ έρχεται και το κάρμα. Όσο καλύτερα φερόμαστε, τόσο καλύτερα θα μας ανταμείψει το σύμπαν. Τα καλά πράγματα μπορούν να έρθουν σε μας όταν έχουμε καλό κάρμα και τον Αύγουστο, αυτά τα τρία ζώδια θα έχουν έναν ιδιαίτερα υπέροχο μήνα όσον αφορά την καρμική καλή τους τύχη - ειδικά αν κάνουν συνειδητά κάτι για αυτό.

Τα 3 ζώδια που θα βιώσουν καρμική καλή τύχη μέσα στον Αύγουστο

Κριός

Ως παρορμητικό ζώδιο της φωτιάς, ξέρεις καλά τι θέλεις και το επιδιώκεις αμέσως. Δεν χρειάζεται να κάνεις προγραμματισμό πριν δράσεις και μερικές φορές δεν σκέφτεσαι καν πριν το κάνεις. Αυτόν τον Αύγουστο, θα ήταν καλή ιδέα να περιμένεις πρώτα πριν δράσεις. Η καρμική καλή σου τύχη θα προέλθει από τη δράση με πρόθεση. Μην δουλεύεις μόνο με βάση την παρόρμηση. Όσο περισσότερο σχεδιάζεις για καλό λόγο, τόσο περισσότερη τύχη θα έχεις από αυτό.

Παρθένος

Αυτός είναι ο καιρός σου να λάμψεις. Γιατί; Επειδή μπαίνουμε στην εποχή του Παρθένου τον Αύγουστο. Είτε τα γενέθλιά σου είναι αυτόν τον μήνα είτε τον επόμενο, είσαι σε «αναβρασμό» αυτή τη στιγμή. Αν βγεις έξω από τη ζώνη άνεσής σου, θα έχεις περισσότερες πιθανότητες να έρθουν καλά πράγματα στο δρόμο σου. Η καρμική σου καλή τύχη θα προέλθει από το να είσαι πιο ανοιχτός στο να δοκιμάσεις νέα πράγματα. Αν φερθείς στον εαυτό σου με την αγάπη και τη φροντίδα που φέρεσαι στους άλλους, τα πράγματα θα είναι ακόμη καλύτερα.

Υδροχόος

Ενώ το κάρμα σου είναι συχνά στα ύψη γιατί σου αρέσει να βοηθάς τους ανθρώπους, μην ξεχνάς το άτομο που βρίσκεται πιο κοντά σου: Τον εαυτό σου. Συχνά οι σκέψεις ή τα συναισθήματά σου χάνονται γιατί εστιάζεις πολύ στους άλλους. Η καρμική σου καλή τύχη θα προέλθει από το να είσαι λίγο πιο εγωιστής, αλλά με καλό τρόπο. Βάλε τον εαυτό σου πιο ψηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων σου, χωρίς να βλάπτεις κάποιον άλλο στην πορεία. Έτσι θα έρθουν σίγουρα καλά πράγματα στο δρόμο σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.