ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (1/09): Γευτείτε τις χαρές που έχετε στη ζωή σας - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


JTeam

31 Αυγούστου 2024

Ζώδια σήμερα (1/09): Γευτείτε τις χαρές που έχετε στη ζωή σας - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (1/09) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Η Σελήνη ακόμη στο ζώδιο του Λέοντα δίνει σας ωθεί να ασχοληθείτε μόνο με προσωπικά σας ζητήματα και ότι γεμίζει την καρδιά σας με όμορφα συναισθήματα. Λίγο περισσότερη προσοχή σε ζητήματα που πρέπει να υπάρξει συνεργασία με άλλα άτομα διαφορετικά κινηθείτε πιο αυτόνομα.

Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, η Σελήνη στον Λέοντα από προχτές το απόγευμα σας δίνει την ευκαιρία να βγείτε λίγο από τα τετριμμένα και να γευτείτε χαρές της ζωής. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ταύρους, μικρές διαφωνίες ή πράγματα που σας ενοχλούν μικρής σημασίας δεν είναι ικανά να σας χαλάσουν την διάθεση σήμερα αν δεν το επιτρέψετε εσείς. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Διδύμους, οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά και σήμερα μπορείτε να επεξεργαστείτε τα τωρινά δεδομένα και να προσθέσετε την δική σας πινελιά. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Καρκίνους, αυτή την στιγμή καλείστε να κάνετε δράσεις οι οποίες όχι μόνο έχουν αντικειμενική απόσταση αλλά έχουν δείξει με κάποιον τρόπο την αποτελεσματικότητά τους στο παρελθόν. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Λέοντες, σήμερα ακόμη και αν θελήσετε να κρύψετε κάτι από τους άλλους θα είναι μια δύσκολη υπόθεση. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Παρθένους, το πλανητικό σκηνικό σας επηρεάζει έντονα κυρίως σε ψυχικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία σας εμψυχώνουν και σας γεμίζουν όμορφα εικόνες. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Σκορπιούς, δεν χρειάζεται να πείσετε κανέναν για τις σκέψεις, τις αποφάσεις ή τις δράσεις σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Τοξότες, αλλαγές μπορεί να σας ανεβάσουν την διάθεση αλλά και να σας την κατεβάσουν απότομα. Από εσάς εξαρτάται πως θα δεχθείτε ότι κινητοποιείται αυτή την στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Αιγόκερους, αμφισβητήσεις εισέρχονται στο παιχνίδι σήμερα και μπορεί να μπείτε σε σκέψεις. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Υδροχόους, νέα στοιχεία και δεδομένα σας βοηθούν αυτή την στιγμή να δείτε την πανοραμική εικόνα και να προβείτε σε αποφάσεις. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ιχθύες, η φαντασία σας σήμερα είναι πολύ ενεργή και μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε σε ότι και αν κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.