ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (2/09): Με σύνεση τα βήματά σας σήμερα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


JTeam

1 Σεπτεμβρίου 2024

Ζώδια σήμερα (2/09): Με σύνεση τα βήματά σας σήμερα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (2/09) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Λίγο πριν την αυριανή νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου καλό θα είναι σήμερα να μην δώσετε πολύ σημασία σε ανούσια πράγματα ή καταστάσεις οι οποίες δεν είναι του παρόντος. Αξιολογήστε τις καταστάσεις και δράστε με ωριμότητα.

Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα μπορεί να σας κάνουν να αναμοχλεύετε καταστάσεις. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ταύρους, προσωπικά ζητήματα και επιθυμίες μπαίνουν στο στόχαστρο σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Διδύμους, η επικοινωνία χρειάζεται ιδιαίτερη ευελιξία σήμερα. Η παρορμητική σας φύση χρειάζεται όρια εκεί που θα μπορούσε να χαλάσει την γενικότερη εικόνα μιας κατάστασης.Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Καρκίνους, πολλές σκέψεις γεμίζουν το κεφάλι σας αλλά δεν είναι ανάγκη για υπερβολές. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Λέοντες, η ανάγκη σας να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων είναι έντονη, ωστόσο σήμερα θα πρέπει σκεφτείτε καλά τις κινήσεις σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Παρθένους, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα μπορεί να σας δημιουργήσουν μια σχετική σύγχυση. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ζυγούς, για να αποφύγετε τις εκπλήξεις αποφύγετε δράσεις οι οποίες δεν έχουν οργανωθεί καλά και κυρίως δεν έχει γίνει ένας σχετικός έλεγχος. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα μπορεί να νιώσετε πως δεν ακούγονται τα μηνύματα σας ή δεν γίνεστε όσο κατανοητή/ός θα θέλατε από τους ανθρώπους γύρω σας.Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Τοξότες, αγωνία για κάτι το οποίο δεν έχει δείξει ακόμη τα αποτελέσματά του ή που για κάποιον λόγο δεν προχωρά όσο γρήγορα θα θέλατε, ενδέχεται να υπάρξει σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Αιγόκερους, υπάρχει μια κατάσταση η οποία σας ζητείται αυτή τη στιγμή να δώσετε την ενεργητικότητά σας. Καλό θα είναι να περιμένετε μέχρι αύριο για να μην χαθούν οι ισορροπίες. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Υδροχόους, η ανάγκη να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων αυτή την στιγμή στην ζωή σας είναι έντονη αλλά και όχι τόσο ακίνδυνη αν επιμείνετε περισσότερο από το επιτρεπτό όριο. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ιχθύες, η ανάγκη να βάλετε τα πράγματα σε σειρά δεν είναι μια εύκολη υπόθεση σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.