ΖΩΔΙΑ

Πώς αντιδρά το κάθε ζώδιο όταν ξεμένει από μπαταρία στο κινητό 


JTeam

8 Σεπτεμβρίου 2024

Πώς αντιδρά το κάθε ζώδιο όταν ξεμένει από μπαταρία στο κινητό 
Pexels
Κάτι μας λέει πώς θα ταυτιστείς απόλυτα

Κακά τα ψέματα. Το κινητό τα τελευταία χρόνια έχει γίνει προέκταση του εαυτού μας. Από την ώρα που ξυπνάμε, μέχρι την ώρα που... κουμπώνουμε στην αγκαλιά του Μορφέα.

Γι' αυτό και δεν θέλουμε με τίποτα να ξεμείνουμε από μπαταρία - στη σκέψη και μόνο μας λούζει κρύος ιδρώτας.

Όταν όμως συμβαίνει, μοιραία από την τόση χρήση, για να μην πούμε κατάχρηση, βιώνουμε μια στιγμή που μεταφράζεται ως καταστροφική και δραματική ή αστεία.

Η αντίδραση αυτή εξαρτάται ξεκάθαρα από τη θέση που είχαν τα άστρα και οι πλανήτες την ώρα που ήρθαμε στον κόσμο - ναι, στα ζώδιά μας αναφερόμαστε.

Jenny.Gr
Pexels

Δες πώς αντιδρούν τα ζώδια όταν το κινητό τους... πεθαίνει

Κριός

Ο Κριός, σε κλάσματα δευτερολέπτου πανικοβάλλεται. Αμέσως τρέχει να βρει μια πρίζα, ένα power bank, ή οποιονδήποτε άλλο τρόπο υπάρχει για να φορτίσει το κινητό του.

Αν δεν τα καταφέρει, τότε ο έντονος εκνευρισμός του χτυπάει την πόρτα και αρχίζει να.... απαγγέλει ένα μονόλογο για την ... αδικία του κόσμου, μια ερμηνεία που σίγουρα θα του χάριζε Όσκαρ.

Ταύρος

Ο Ταύρος αντιμετωπίζει την κατάσταση με ψυχραιμία. Θα αναζητήσει έναν άνετο χώρο για να καθίσει, θα παραγγείλει έναν καφέ και θα ψάξει δίπλα του μια πρίζα για να φορτίσει το κινητό του.

Αν δεν βρει, θα εκμεταλλευτεί την ευκαιρία για να απολαύσει ένα γεύμα χωρίς περισπασμούς και να τα πει με τον... εαυτό του.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι μπορεί να έχουν δύο κινητά, οπότε πιθανότατα να μη βρεθούν ποτέ σε τέτοια δύσκολη θέση.

Αλλά αν το χειρότερο συμβεί, θα προσπαθήσουν να δανειστούν φορτιστή από κάποιον κοντινό τους ή να χρησιμοποιήσουν το κινητό κάποιου άλλου για να στείλουν μηνύματα. Ναι, δεν θα αφήσουν ποτέ την επικοινωνία να διακοπεί για κανέναν απολύτως λόγο.

Jenny.Gr
Pexels

Καρκίνος

Ο Καρκίνος θα νιώσει αμέσως άγχος και ανασφάλεια μόλις το κινητό του τον... αποχαιρετήσει. Για αυτόν, αποτελεί μια γραμμή που τον ενώνει με όλους τους αγαπημένους του.

Μπορεί να αρχίσει να σκέφτεται όλα τα πιθανά καταστροφικά σενάρια που θα μπορούσαν να συμβούν όσο το κινητό του είναι νεκρό... Από το ότι ήρθαν οι εξωγήινοι και ότι όλοι του οι φίλοι αποφάσισαν να τον κάνουν πέρα, μέχρι το ότι η αγαπημένη του σοκολάτα αποσύρθηκε μια για πάντα και τα ενεργά ηφαίστεια του πλανήτη άρχισαν να εκρήγνυνται το ένα μετά το άλλο.

Λέων

Ο Λέων δεν αντέχει να μην είναι στο επίκεντρο της προσοχής και να μην ασχολούνται όλοι μαζί του, οπότε το να μείνει χωρίς κινητό είναι πραγματική καταστροφή.

Μπορεί να προσπαθήσει να εντυπωσιάσει τους γύρω του με το πόσο “cool” είναι η συσκευή του, ακόμη και όταν είναι κλειστή, ενώ θα επιμένει να βρει τρόπο να φορτίσει άμεσα.

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι πολύ οργανωμένος για να αφήσει τα πράγματα στην τύχη τους, αλλά αν τελικά του συμβεί, θα το δει σαν προσωπική αποτυχία.

Θα σκύψει το κεφάλι και θα αρχίσει να αναλύει πώς θα μπορούσε να το έχει αποφύγει και θα φροντίσει να μην του ξανασυμβεί, κουβαλώντας στο εξής, μαζί με το τσαντάκι με τα τάπερ, ένα ακόμα με φορτιστή, έξτρα φορτιστή, power bank και έξτρα power bank.

Jenny.Gr
Pexels

Ζυγός

Ο Ζυγός δεν θέλει να χαλάσει την αρμονία της στιγμής και θα βαλθεί να το διαχειριστεί με ψυχραιμία μοναχού στο Θιβέτ, κρύβωντας επιμελώς την ανησυχία του.

Αν είναι με παρέα, θα προσπαθήσει να κρατήσει τις ισορροπίες και θα ζητήσει διακριτικά να φορτίσει το κινητό του χωρίς να ενοχλήσει κανέναν.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός θα δει το άδειο κινητό του ως μια προσωπική πρόκληση. Θα αναζητήσει αμέσως μια λύση, και αν δεν βρει, θα γίνει λίγο παρανοϊκός, σκεπτόμενος ότι το σύμπαν συνωμοτεί εναντίον του.

Επίσης είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα προσπαθήσει να ελέγξει την κατάσταση -ναι, δεν θέλει να αφεθεί τελείως στην τύχη- ζητώντας από όλους να είναι σε εγρήγορση μέχρι να λύσει το πρόβλημά του.

Τοξότης

Ο Τοξότης από τη μία θα θεωρήσει την απώλεια της μπαταρίας του ως μια ευκαιρία για περιπέτεια, φωνάζοντας δυνατά: "Ελεύθερος επιτέλους" και συνεχίζοντας την ημέρα του ανακαλύπτοντας νέες εμπειρίες χωρίς το άγχος των ειδοποιήσεων.

Από την άλλη όμως μόλις στο οπτικό του πεδίο μπει μια διαθέσιμη πρίζα θα τα ξεχάσει όλα και θα τρέξει να φορτίσει το κινητό του.

Jenny.Gr
Pexels

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως βλέπει το άδειο κινητό ως πρόβλημα που χρειάζεται λύση.

Για το λόγο αυτό θα φτιάξει στο μυαλό του ένα γρήγορο πλάνο για το πώς θα το φορτίσει και φυσικά θα το εκτελέσει άμεσα.

Για το ζώδιο αυτό η πρακτικότητα είναι το παν, και το άδειο κινητό είναι απλά μια μικρή καθυστέρηση στον προγραμματισμό του.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος πιθανότατα θα το εκλάβει ψς ευκαιρία να αποσυνδεθεί από τον... κόσμο και θα σκεφτεί το εξής: "Ίσως το σύμπαν μου λέει να κάνω μια παύση από την τεχνολογία".

Οπότε θα απολαύσει την ελευθερία του, αλλά θα έχει πάντα στο μυαλό του το πού θα μπορούσε να βρει εύκαιρο φορτιστή αν αλλάξει γνώμη. Που μεταξύ μας σίγουρα θα αλλάξει... Είναι απλά ζήτημα χρόνου.

Ιχθύες

Ο Ιχθύς θα νιώσει απελπισμένος χωρίς το κινητό του, καθώς είναι το εργαλείο επικοινωνίας του με τον κόσμο των ονείρων του και τους φίλους του.

Μπορεί να βυθιστεί σε φαντασιώσεις για το πώς θα ήταν ο κόσμος αν ποτέ δεν υπήρχαν κινητά, ενώ παράλληλα θα προσπαθεί να βρει λύση με τρόπο ήρεμο και δημιουργικό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.