ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (10/09): Δώστε χώρο στις επιθυμίες σας - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

9 Σεπτεμβρίου 2024

Ζώδια σήμερα (10/09): Δώστε χώρο στις επιθυμίες σας - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (10/09) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Η Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη αλλάζει την χροιά της ημέρας και σας ωθεί να εξωτερικεύσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Παρόλα αυτά λόγω της δυσαρμονικής της σχέσης με τον Ερμή και τον Κρόνο καλό θα είναι είστε προσεκτική/ός πως μεταφέρετε τα μηνύματά σας.

Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, ένα επαγγελματικό θέμα μπορεί να έχετε την αίσθηση σήμερα πως μένει σε εκκρεμότητα περισσότερο από όσο θα θέλατε. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ταύρους, ενδέχεται σήμερα να νιώθετε έντονα την ανάγκη να κάνετε πράγματα αλλά για διάφορους λόγους να μην προχωρούν. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Διδύμους, σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο σήμερα αλλά δεν φαίνεται να έχετε ιδιαίτερη όρεξη για να ασχοληθείτε. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Καρκίνους, η ανάγκη να μην κάνετε κάτι το οποίο μπορεί να σας αγχώσει θα είναι ιδιαίτερα έντονη σήμερα και καλό θα είναι να τη σεβαστείτε. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Λέοντες, η δυναμική της ημέρας δεν είναι ιδιαίτερα δυνατή γιαυτό κινηθείτε περισσότερο όπως πάει η ροή. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Παρθένους, θέματα σπιτιού μπορεί να προκύψουν σήμερα αλλά θα πρέπει να τα δείτε όσο πιο επιφανειακά γίνεται. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μπορείτε να δείτε ανθρώπους με τους οποίους θα ανταλλάξετε πληροφορίες και ιδέες αλλά κρατήστε μικρό καλάθι. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Σκορπιούς, έντονη η προσωπική σας ανάγκη να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά η οποία θα δημιουργήσει μια μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας ωθεί να ασχοληθείτε με δικά σας προσωπικά ζητήματα και καλό θα είναι να ακολουθήσετε αυτή τη προτροπή. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Αιγόκερους, διάφορες σκέψεις περνούν από το μυαλό σας και ειδικά σήμερα ίσως να σας αποδυναμώσουν. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα υπάρχει η τάση να κινηθείτε περισσότερο σε συνεργασία παρά να δράσετε αυτόνομα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα ασχοληθείτε με ότι θελήσετε αρκεί να μείνετε μακρυά από επαγγελματικά ζητήματα και εκκρεμότητες στον συγκεκριμένο τομέα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS