ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (24/09): Φροντίστε τον εαυτό σας - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

23 Σεπτεμβρίου 2024

Ζώδια σήμερα (24/09): Φροντίστε τον εαυτό σας - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (24/9) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Σήμερα αποφύγετε σημαντικές δράσεις μεταξύ 4μμ και 6μμ περίπου. Το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου κοντά στον Άρη ενδέχεται από το απόγευμα και μετά να φέρει ψυχική αναστάτωση γιαυτό φροντίστε να είστε σε ένα περιβάλλον οικείο και που σας ησυχάζει.

Αναλυτικά τα ζώδια και οι ωροσκόποι

Για τους Κριούς, σήμερα θέματα σχέσεων ή/και συνεργασιών έρχονται στο προσκήνιο. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ταύρους, με κάποιον τρόπο το άμεσο περιβάλλον σας σήμερα γίνεται σημαντικό. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Διδύμους, καλό θα είναι οικονομικά θέματα ή πράγματα που σχετίζονται με τις αξίες σας να τα προσέξετε σήμερα χωρίς όμως να αναλωθείτε. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη στο ζώδιό σας από το απόγευμα και μετά συνδυαστικά με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα επηρεάζουν προσωπικούς τομείς σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Λέοντες, νοητικές διεργασίες λαμβάνουν χώρα σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Παρθένους, σήμερα μην περιμένετε βοήθεια από το κοινωνικό σας περιβάλλον για να προχωρήσετε κάτι που έχετε στο μυαλό σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ζυγούς, είναι σίγουρο πως ήδη βλέπετε τις αλλαγές που καλείστε να κάνετε αυτή τη περίοδο αλλά δεν είναι όλες οι ημέρες για όλα τα πράγματα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα ανακαλούνται μνήμες και σκέψεις από το παρελθόν και σας ταξιδεύουν αρκετά μακρυά. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Τοξότες, φίλοι, συνεργάτες, ομοϊδεάτες και άνθρωποι στον κοινωνικό σας κύκλο φαίνεται σήμερα πως μπορούν να σας βοηθήσουν με τις ιδέες ή τις δράσεις τους. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα καλό θα είναι να κινηθείτε μόνη/ος για να μπορέσετε να δράσετε κατά βούληση. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Υδροχόους, εργασιακά θέματα κινητοποιούνται σήμερα και ζητούν την ενέργεια σας αλλά κυρίως την αγάπη και την φροντίδα σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ιχθύες, η ανάγκη να έρθετε σε επαφή με κάτι δημιουργικό το οποίο μπορεί να επεκταθεί και να σας δώσει χαρά είναι έντονη σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS