CELEBRITIES

Αυτά έτρωγε η Audrey Hepburn σε μία μέρα


Αφροδίτη Σακκά

17 Αυγούστου 2017

audrey.jpg

Διαβάστε εδώ: Πωλείται το ονειρεμένο σπίτι της Audrey Hepburn

Ένας ακόμα λόγος που ήταν διάσημη -με ελαφρώς κακή έννοια αυτή τη φορά- ήταν το διαβόητο, υπερβολικά λεπτό σώμα της, το οποίο έχει υπάρξει το θέμα για πολλές κατηγορίες σε σχέση με διατροφικές διαταραχές, κατά τη διάρκεια των χρόνων. Ωστόσο, όπως αναφέρει το People αυτή την εβδομάδα, οι φήμες αυτές δεν ήταν αλήθεια. Μάλιστα, η Hepburn δεν είχε δοκιμάσει καν να κάνει δίαιτα. "Λάτρευε το Ιταλικό φαγητό και τα μακαρόνια. Έτρωγε πολύ σιτάρι, όχι πολύ κρέας και λίγο απ' όλα," είπε ο γιος της Luca Dotti.

O σύντροφος της Hepburn για πολλά χρόνια, Robert Wolders, ανέφερε πως ενώ η ηθοποιός δεν έκανε δίαιτα, οι δυο τους απολάμβαναν να πηγαίνουν περιπάτους και πολύ συχνά η Hepburn τον προσπερνούσε. "Είχε υγιή μεταβολισμό, αλλά δεν ήταν υπερβολική," δήλωσε ο Wolders που βρισκόταν σε σχέση με τη Hepburn από το 1980, μέχρι τον θάνατό της το 1993.

Η διατροφή της Hepburn ήταν απλή και υγιής. Για πρωϊνό, εκείνη και ο Wolders έτρωγαν μαύρο ψωμί με μαρμελάδα, για μεσημεριανό άπαχο κρέας ή μακαρόνια με φρέσκα υλικά από τον κήπο τους και για βραδινό έτρωγαν κοτόσουπα με λαχανικά. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως η Hepburn δεν ενέδιδε -ο σύντροφός της θυμάται: "έτρωγε σοκολάτα μετά το βραδινό" και "έπινε ένα-δύο δάχτυλα Scotch το βράδυ."

Στο βιβλίο του, ο Dotti είχε γράψει: "Η μαμά είχε έναν σοβαρό εθισμό με τα μακαρόνια. Δεν μπορούσε να κάνει χωρίς μακαρόνια."

Η σπεσιαλιτέ της ήταν spaghetti al pomodoro, ένα πιάτο που μαγείρευε κάθε εβδομάδα. "Το αγαπημένο της ήταν μακαρόνια με σάλτσα ντομάτας. Θα μπορούσε να ζήσει τρώγοντας μόνο αυτό," είπε ο Dotti.

Φαίνεται πως αν η Audrey Hepburn αγαπούσε κάτι τελικά, αυτό ήταν οι υδατάνθρακες.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.