CELEBRITIES

H Serena Williams παντρεύτηκε υπό την παρουσία της Beyonce και της Kim Kardashian


Αφροδίτη Σακκά

17 Νοεμβρίου 2017

serena.jpg

Διαβάστε εδώ: H Serena Williams ζητά συμβουλές από το internet για το μωρό της

H γαμήλια τελετή ήταν κυριολεκτικά παραμυθένια, αφού είχε θέμα "Η Πεντάμορφη και το Τέρας" με ένα performance του τραγουδιού από την ταινία της Disney, "Be Our Guests" ("Λιχουδιές" στην ελληνική εκδοχή) να ανοίγει τη γιορτή.

Το ζευγάρι είπε το "Δέχομαι" τρεις μήνες αφού καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί, Αlexis Olympia Ohanian Jr., που σύμφωνα με δημοσιεύματα βρισκόταν επίσης στη τελετή.

Οι σταρς άρχισαν να καταφθάνουν στην πόλη από την Πέμπτη το πρωί, ωστόσο, δεν επιτράπηκε η είσοδος στη τελετή στους φωτογράφους, αφού η Vogue είχε εξασφαλίσει τις αποκλειστικές φωτογραφίες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Williams εμφανίστηκε όχι με ένα, αλλά δύο νυφικά και ο Jay-Z ανέβηκε στη σκηνή για ένα γαμήλιο performance.

 

#EvaLongoria holds on to hubby #JoseBaston's arm as they arrive for #SerenaWilliams' wedding to #AlexisOhanian! #ekpoesito

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ekpo Esito (@ekpoesito) στις

Η Williams και ο Ohanian, που βρίσκονται σε σχέση από το 2015, γνωρίστηκαν τυχαία όταν την πλησίασε σε ένα ξενοδοχείο στη Ρώμη πριν το Italian Open. Μετά από μήνες σχέσης, το ζευγάρι επέστρεψε στο ξενοδοχείο και ο Ohanian έκανε την πρόταση. 

Τον Απρίλιο, η σταρ του τέννις αποκάλυψε κατά λάθος στον κόσμο του Snapchat πως ήταν έγκυος 20 εβδομάδων, στη προσπάθεια να το στείλει τη φωτογραφία σε μία φίλη.

Συγχαρήτηρια, λοιπόν!

 

Gallery: Δείτε ακόμη τις λεπτομέρειες από τον γάμο της Pippa Middleton

[gallery-716899]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.