CELEBRITIES

Σε αυτή την άσκηση «ορκίζεται» η Katie Holmes για καλλίγραμμη σιλουέτα στα 40


The Jennettes

7 Νοεμβρίου 2019

Σε αυτή την άσκηση «ορκίζεται» η Katie Holmes για καλλίγραμμη σιλουέτα στα 40

Η αγαπημένη ηθοποιός, Katie Holmes έχει υπέροχο σώμα και είναι ορκισμένη οπαδός της άθλησης. Η ίδια μίλησε για το ενισχυμένο πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί σε μια συνέντευξη που παραχώρησε για το τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού Shape. 

Όπως αναφέρει η Holmes, γυμνάζεται τέσσερις φορές την εβδομάδα και φροντίζει να μη γίνεται ποτέ βαρετή η καθημερινότητα της. «Κάνω μποξ, yoga, spinning και κάποιες φορές, παρακολουθώ μαθήματα χορού». Το πρωί ξυπνάω και κάνω ποδήλατο στο σπίτι ενώ η γυμναστική που μου αρέσει περισσότερο είναι το Rumble boxing. Βοηθάει να επικεντρώνεσαι στο επάνω μέρος του σώματός σου και αυτό με βοηθάει πολύ». 

Όπως προσθέτει, «Μερικές φορές, γυμνάζομαι μαζί με την κόρη μου. Εξαρτάται από το πόσες υποχρεώσεις προκύπτουν μέσα στην ημέρα αλλά σε καμία περίπτωση δε θέλω να την πιέζω γιατί είναι χαζό». Η ίδια εξομολογείται πως νιώθει πανευτυχής που έγινε μαμά στη δεκαετία των 20. Είναι σαν να μεγαλώνουμε μαζί». 

Όπως αποκαλύπτει στο Shape, η ηθοποιός αφιερώνει κάθε μέρα 20 λεπτά για να καταγράψει σε μία λίστα όλα τα πράγματα για τα οποία νιώθει ευγνώμων υπό τη συνοδεία χαλαρής μουσικής. «Είναι μια μορφή διαλογισμού και προσδίδει άλλον τόνο στην καθημερινότητά μου». 

Δείτε ακόμη: 5+1 makeup looks της Katie Holmes που παίρνουν άριστα 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.