CELEBRITIES

Το «όχι» που έσωσε την καριέρα της Emma Stone από την καταστροφή


The Jennettes

17 Ιουνίου 2021

Το «όχι» που έσωσε την καριέρα της Emma Stone από την καταστροφή
Μέσα σε μια στιγμή μπορούν να αλλάξουν όλα – αυτός είναι ένας κανόνας που γνωρίζει ελάχιστες εξαιρέσεις. Σίγουρα, σ’ εκείνες δεν ανήκει η Emma Stone που, με μία σωστή απόφαση, έσωσε την καριέρα της από την απόλυτη καταστροφή.

Μέσα σε μια στιγμή μπορούν να αλλάξουν όλα – αυτός είναι ένας κανόνας που γνωρίζει ελάχιστες εξαιρέσεις. Σίγουρα, σ’ εκείνες δεν ανήκει η Emma Stone που, με μία μόνο απόφαση, έσωσε την καριέρα της από την απόλυτη καταστροφή.

Η επιλογή της να απορρίψει μία από τις, όπως αποδείχθηκε, χειρότερες και πιο αμφιλεγόμενες ταινίες της περασμένης δεκαετίας, ήταν ίσως η σωστότερη ολόκληρης της ζωής της.

Πίσω στο 2016, το όνομα της Emma Stone ήταν από τα δημοφιλέστερα της βιομηχανίας του κινηματογράφου. Έχοντας συμμετάσχει σε blockbusters, ετοιμαζόταν για το έργο που θα της χάριζε βραβείο Oscar Α' Γυναικείου Ρόλου – το La La Land, φυσικά. Την εποχή που της πρότειναν το ρόλο, χτύπησε το τηλέφωνό της για μία πολλά υποσχόμενη παραγωγή. Την γυναικεία εκδοχή των Ghostbusters

Η προσφορά ήταν ιδιαίτερα δελεαστική, όμως η ηθοποιός αποφάσισε να την απορρίψει. «Δεν ένιωθα να μου ταιριάζει, εκείνη την εποχή», δήλωσε αργότερα σε συνέντευξή της. Και το προαίσθημά της, φάνηκε σωστό.

Το Ghostbusters απέτυχε παταγωδώς. Οι περισσότεροι κριτικοί τα χαρακτήρισαν «τεράστια αστοχία». Αν συμμετείχε, η Stone πιθανότατα να απέρριπτε το La La Land και να έβλεπε την κορυφή από πάρα πολύ μακριά.
 

Δείτε ακόμη: Τα τατουάζ των celebrities

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.