CELEBRITIES

Η ηχηρή απουσία του Καρόλου από τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της Diana


The Jennettes

29 Ιουνίου 2021

Η ηχηρή απουσία του Καρόλου από τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της Diana
O λόγος που θα λείπει ο Κάρολος από την εκδήλωση προς τιμήν της πρώην γυναίκας του

Ο πρίγκιπας Harry και ο πρίγκιπας William θα παρευρεθούν στα αποκαλυπτήρια ενός αγάλματος προς τιμήν της πριγκίπισσας Diana την Πέμπτη, που θα ήταν τα 60α γενέθλιά της.

Το Kensington Palace δημοσίευσε λεπτομέρειες για την εκδήλωση στο Insider, συμπεριλαμβανομένης της λίστας των επισκεπτών. Εκτός από τον Γουίλιαμ και τον Χάρι, οι μόνοι που αναμένεται να παραβρεθούν είναι η «στενή οικογένεια» της Diana, μέλη της επιτροπής αγαλμάτων, ο γλύπτης Ian Rank-Broadley και ο σχεδιαστής κήπου, Pip Morrison.

Ωστόσο εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι από την λίστα απουσιάζει ο πρώην σύζυγος της Diana, ο πρίγκιπας της Ουαλίας.

H Τhe Sun αναφέρει ότι ο πρίγκιπας Κάρολος δεν θα είναι στην τελετή, επειδή έχει ήδη προγραμματίσει ένα ταξίδι στη Σκωτία.
«Ο Κάρολος θα αφήσει τους δύο γιους του να πάνε. Ο Harry θα χρειαστεί να μείνει σε καραντίνα για τουλάχιστον πέντε ημέρες αφού προσγειωθεί στην Αγγλία, πιθανότατα στο Frogmore Cottage στο Windsor», ανέφερε μια ανώνυμη πηγή.

Εν τω μεταξύ, μια ανώνυμη πηγή από την πλευρά του Καρόλου, είπε στους The Times του Λονδίνου: «Το θεωρεί εξαιρετικά δύσκολο. Αυτές οι στιγμές μπορούν να ανοίξουν παλιές πληγές και του ξυπνούν μνήμες, χαρούμενες, λυπητερές, μετάνοιας».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο παλάτι του Kensington, όπου ήταν η βασιλική κατοικία της Diana όπου διέμενε με τον William και τον Harry.

Ο Charles και η Diana ήταν παντρεμένοι για 15 χρόνια. Χώρισαν το 1992 και συνέχισαν να ασκούν τα βασιλικά τους καθήκοντα ατομικά προτού τελικά πάρουν διαζύγιο το 1996.

Εκτός όμως από τον Κάρολο, ούτε και η Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton θα δώσει το «παρών».

Η σύζυγος του πρίγκιπα William θα χάσει και εκείνη την παρουσίαση του αγάλματος που σηματοδοτεί την επέτειο των 60ων γενεθλιών της αδικοχαμένης πριγκίπισσας.

Και ενώ αναμενόταν ότι η Kate θα ήταν έτοιμη να μεσολαβήσει για την ειρήνη μεταξύ του Γουίλιαμ και του αδερφού του, του Πρίγκιπα Χάρι, μια πηγή είπε στo Page Six: «Η απουσία της Kate λέει πολλά».«Εκείνη και ο William σχεδιάζουν μια ιδιωτική οικογενειακή επίσκεψη με τα παιδιά τους και αυτή η ιδιωτική στιγμή είναι πολύ πιο σημαντική από τη δημόσια ρητορική», πρόσθεσε η πηγή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.