CELEBRITIES

Πριγκίπισσα Diana: Αυτά είναι τα τελευταία της λόγια πριν τον θάνατό της


The Jennettes

24 Ιουνίου 2021

Πριγκίπισσα Diana: Αυτά είναι τα τελευταία της λόγια πριν τον θάνατό της
Ο πρώτος ανταποκριτής που έσωσε την πριγκίπισσα Diana μιλάει για τα τελευταία λόγια της πριγκίπισσας πριν από το θάνατό της.

Ο πρώτος ανταποκριτής που έσωσε την πριγκίπισσα Diana μιλάει για τα τελευταία λόγια της πριγκίπισσας πριν από το θάνατό της.

Το τραγικό δυστύχημα της Lady D είναι ένα συμβάν που συγκλόνισε όλον τον πλανήτη και συνεχίζει να προκαλεί θλίψη στις καρδιές των ανθρώπων, που είδαν την αγαπημένη τους πριγκίπισσα να «σβήνει» πολύ νωρίς, ειδικά με αυτόν τον τρόπο.

Η Diana και ο φίλος της Dodi Fayed ακολουθούνταν από μια ομάδα παπαράτσι στο Παρίσι, όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα ένα θανατηφόρο ατύχημα στη σήραγγα στο Ponte de l'Alma. Τώρα, περισσότερα από 14 χρόνια μετά το θάνατό της, ο Γάλλος πυροσβέστης που διέσωσε την Diana αποφάσισε να αποκαλύψει τα τελευταία της λόγια.

jenny.gr

Ο λοχίας Xavier Gourmelon βρισκόταν σε υπηρεσία το ξημέρωμα της 31ης Αυγούστου 1997. 

Εκείνη την ημέρα, δεν ήξερε ότι η πριγκίπισσα Diana ήταν αυτή που εμπλέκεται στο ατύχημα. Σε μαρτυρία του εφημερίδας Daily Mail, ο Gourmelon είπε ότι ήξερε ότι ήταν κάτι σοβαρό όταν έφτασε στη σκηνή που περιβαλλόταν από πολλούς γιατρούς.

Η ομάδα πρώτα αφαίρεσε τον Fayed και μετά προσπάθησε να αφαιρέσει την Diana. Είπε: «Μετά την αφαίρεση του Fayed, έμεινα μαζί με τον άλλον επιβάτη. Μίλησε στα Αγγλικά και ρώτησε "Θεέ μου, τι συνέβη;" Το κατάλαβα, έτσι προσπάθησα να την ηρεμήσω. Κράτησα το χέρι της». 

jenny.gr

Σύμφωνα με τον Gourmelon, αυτά ήταν τα τελευταία της λόγια. Δεν είπε τίποτα άλλο μέχρι να πάει στο νοσοκομείο.

Ο Xavier είπε ότι ήταν εντάξει, με σταθερή αναπνοή και ισχυρό σφυγμό, με μόνο ένα εκτεθειμένο τραύμα στον ώμο, αλλά χωρίς άλλες ορατές μώλωπες. Ωστόσο, αφού έφτασε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Pitié-Salpêtrière, υπέκυψε σε εσωτερικούς τραυματισμούς.

Ο επόμενος μήνας, σηματοδοτεί τα 60α γενέθλια της πριγκίπισσας Diana. Ήταν ένα ευαίσθητο άτομο και πάντα ασχολήθηκε με ανθρωπιστικά ζητήματα, κάτι που της έδωσε το ψευδώνυμο της «Πριγκίπισσας του Λαού». 

Οι γιοι της, οι πρίγκιπες Harry και William, οργανώνουν ένα όμορφο αφιέρωμα: Ένα άγαλμα στη μνήμη της στους κήπους του παλιού της σπιτιού, του Kensington Palace.

Δείτε ακόμη: Diana: Η πριγκίπισσα που ανέδειξε το natural makeup look

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.