CELEBRITIES

H νέα δουλειά της Bella Hadid δεν έχει καμία σχέση με το modeling


The Jennettes

2 Σεπτεμβρίου 2021

H νέα δουλειά της Bella Hadid δεν έχει καμία σχέση με το modeling
Μετά το modeling, η Bella Hadid ετοιμάζεται να κατακτήσει τις επιχειρήσεις. 

Μετά το modeling, η Bella Hadid ετοιμάζεται να κατακτήσει τις επιχειρήσεις. 

Το 24χρονο μοντέλο ανακοίνωσε πως είναι πλέον συνιδρύτρια της Kin Euphorics, ενός brand παραγωγής μη αλκοολούχων ποτών που υπόσχεται να εκτοξεύσει τη διάθεσή μας και να μας απαλλάξει από το άγχος της καθημερινότητας.

Παρότι δε θυμάται πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με τη συγκεκριμένη εταιρεία, δήλωσε στη Vogue πως «το σύμπαν» έβαλε ένα από τα ποτά στο ψυγείο της το 2019, όταν το πρόγραμμά της ήταν πολύ πιεσμένο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Λίγο αφότου η καλύτερη φίλη της, Kendall Jenner, ίδρυσε τη δική της ποτοποιία με όνομα 818 Tequila, η Bella κάνει το βήμα και μπαίνει στο club των celebrities που ασχολούνται με τον τομέα αυτό – στο οποίο ανήκουν πολλοί, από την Kate Hudson ως τον Dwayne Johnson και τον George Clooney.

Τώρα, η Kin θεωρείται μία πιο υγιεινή εναλλακτική, η οποία προσφέρεται σε όσους δεν έχουν καλή σχέση με το αλκοόλ ή απλώς προτιμούν να περάσουν το βράδυ τους πίνοντας κάτι διαφορετικό.

«Εγώ δεν πίνω όσο έπινα», εξήγησε η Hadid. «Μπορείς να πιεις ένα σφηνάκι ουίσκι και να νιώσεις καλύτερα για 20 λεπτά ή να πίνεις Kin καθημερινά και να αισθάνεσαι καλά μία ζωή».

 

Δείτε ακόμη: 10 celebrities που δεν γνώριζες ότι ανήκουν στην LGBTQ+ κοινότητα 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.