CELEBRITIES

Η Kylie Jenner έχει μια πολύτιμη συμβουλή να δώσει σε κάθε μέλλουσα μαμά


The Jennettes

29 Σεπτεμβρίου 2021

Η Kylie Jenner έχει μια πολύτιμη συμβουλή να δώσει σε κάθε μέλλουσα μαμά
«Να είστε ευγενικές με τον εαυτό σας», τονίζει η 24χρονη star σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στο περιοδικό Elle. 

Η Kylie Jenner είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της και φαίνεται πως έχει να δώσει μερικές χρήσιμες συμβουλές σε κάθε μέλλουσα μαμά.

«Να είστε ευγενικές με τον εαυτό σας», τονίζει η 24χρονη star σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στο περιοδικό Elle

«Η μητρότητα είναι ένας ρόλος που απαιτεί ισορροπία και προσπαθώ να βρίσκομαι πιο κοντά σε αυτό μέρα με τη μέρα», όπως αναφέρει η ίδια. Το να γίνεσαι μητέρα, είναι κι ένα ολόκληρο ταξίδι που σε αλλάζει. «Είναι κάτι που πάντα ήθελα να κάνω. Βλέποντας τη Stormi να βιώνει κάποιες εμπειρίες για πρώτη φορά, νιώθω ότι απολαμβάνω τις καλύτερες στιγμές των τελευταίων χρόνων», δηλώνει για την καθημερινότητα που έχει διαμορφώσει, έχοντας στη ζωή της την 3χρονη πλέον Stormi. 

Η Jenner ετοιμάζεται να υιοθετήσει για μία ακόμη φορά αυτόν τον ρόλο μαζί με τον Travis Scott ενώ οι δυο τους γνωστοποίησαν τη χαρμόσυνη είδηση στις 7 Σεπτεμβρίου μέσα από ένα τρυφερό video. 

Από τότε, η Kylie κρατάει διαρκώς ενημερωμένους τους fans της, δημοσιεύοντας φωτογραφίες με τη φουσκωμένη της κοιλιά και αποκαλύπτοντας μερικές από τις λιγούρες που την πιάνουν. 

Μάλιστα, απαντώντας στο "73 Questions" της Vogue, η star επιβεβαίωσε το γεγονός πως η Stormi δεν βλέπει την ώρα να γεννηθεί το αδερφάκι της καθώς δηλώνει «πολύ ενθουσιασμένη που θα είναι η μεγάλη αδερφή». Ωστόσο, όπως δήλωσε στη Vogue, δεν σκοπεύει να μοιραστεί τα πάντα γύρω από την εγκυμοσύνη της, και ίσως αργήσει να αποκαλύψει το φύλο του μωρού όταν το μάθει. 

Αρκεί να θυμηθεί κανείς την ιδιωτικότητα που κρατούσε στην πρώτη της εγκυμοσύνη, ωστόσο κοντινή πηγή αναφέρει ότι αυτή τη φορά η Jenner θα ενημερώνει περισσότερο το κοινό μέχρι να γεννηθεί το δεύτερο παιδί της. Σύμφωνα με την πηγή, η Jenner ανυπομονεί για το νέο κεφάλαιο στη ζωή της ενώ «νιώθει ευγνώμων που κατάφερε να συλλάβει δεύτερη φορά. Εκείνη και ο Travis θέλουν να κάνουν πολλά παιδιά. Θέλουν να αποκτήσουν μία μεγάλη οικογένεια και λατρεύουν τον ρόλο του γονέα». 

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, η Kylie εμφανίστηκε στη Νέα Υόρκη, φορώντας ένα λευκό δερμάτινο μίνι φόρεμα και ένα matching μακρύ πανωφόρι, παίζοντας με τα διαφορετικά μήκη. Σε φωτογραφία που μοιράστηκε η ίδια στο Instagram βλέπουμε περισσότερες λεπτομέρειες του outfit: To φόρεμα έχει halterneck κόψιμο και το συνδυάζει με sporty γυαλιά ηλίου, προκαλώντας καταιγισμό από σχόλια και likes. 

Δείτε ακόμη: Η μητρότητα μέσα από 8 αστείες εικόνες 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.