CELEBRITIES

Δυναμική επιστροφή: Το πρώτο post της Gigi Hadid μετά τον χωρισμό με τον Zayn


The Jennettes

4 Νοεμβρίου 2021

Δυναμική επιστροφή: Το πρώτο post της Gigi Hadid μετά τον χωρισμό με τον Zayn

H Gigi Hadid πριν λίγες ημέρες χώρισε με τον Zayn Malik, ο οποίος παραδέχτηκε την ενοχή του για λεκτική κακοποίηση της πεθεράς του, Yolanda αλλά αρνείται οποιαδήποτε σωματική βία.

Η Gigi μόλις έκανε μια δυναμική αλλαγή αφού αποφάσισε να επιστρέψει για πρώτη φορά στα social media μετά τον χωρισμό της με τον Zayn, δημοσιεύοντας στο Instagram τρεις φωτογραφίες από τα γυρίσματα στο Project Runway, αλλά δεν άφησε τους fans της να εκφράσουν τον θαυμασμό τους μέσα από σχόλια αφού είχε αφαιρέσει την επιλογή. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Το 26χρονο μοντέλο έγραψε: «Αύριο! @projectrunwaybravo 9/8c on @bravotv» ενώ τον τελευταίο καιρό περνάει πολύ δύσκολα ειδικά μετά τις δηλώσεις της Yolanda στο TMZ. Σύμφωνα με το αμερικάνικο site TMZ και τα έγγραφα που έχει στη διάθεσή του, η Yolanda εμφανίστηκε στο σπίτι του ζευγαριού στην Pennsylvania, στις 29 Σεπτεμβρίου και ξεκίνησε «πυρηνικός πόλεμος» μεταξύ τους.

Οι φημολογούμενες ατάκες του Zayn είναι σοκαριστικές, ρατσιστικές και άβολα αισχρές. «Γ@@@@η ολλανδική αηδία» ενώ της ζήτησε να μείνει «μακριά από τη γ@@@@ κόρη μου». Στην οποία και αναφέρθηκε ως «το γ@@@@ο σπέρμα που βγήκε από το γ@@@@@ πέος μου». Τα ίδια μηνυτήρια έγγραφα, ωστόσο, περιγράφουν το σύρσιμο της Yolanda σε μία ντουλάπα από τον Zayn αλλά και τη λεκτική επίθεση σε έναν σωματοφύλακα που ήταν παρών.

Ο Malik καλείται να πληρώσει πρόστιμο, να τεθεί υπό επιτήρηση για 360 μέρες, να μην πλησιάσει τη Yolanda και τον σωματοφύλακα αλλά και να ολοκληρώσει ένα πρόγραμμα διαχείρισης θυμού. Προς το παρόν, η Gigi και η οικογένεια τηρούν σιγή ιχθύος και δεν έχουν κάνει κάποιο σχόλιο.

Το πρώην ζευγάρι μοιράζεται ένα παιδί, τη μόλις 13 μηνών Khai. Τον Σεπτέμβριο της έκαναν πάρτι γενεθλίων, με πολλά μέλη της οικογένειας να δίνουν το παρών. Οι δυο τους ήταν μαζί από τον Νοέμβριο του 2015, κάνοντας κοινή εμφάνιση στο after party των American Music Awards. Δεν επιβεβαίωσαν τη σχέση τους μέχρι το 2016, όταν η Gigi πρωταγωνίστησε στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού του, PillowTalk.

Δείτε ακόμη: Celebrities: Ζευγάρια στη ζωή και στη σκηνή 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.