CELEBRITIES

Ο Κάρολος αναλαμβάνει τα ηνία ενώ τα χέρια της Βασίλισσας γίνονται (κυριολεκτικά) μωβ


Στεφανία Παπαδημητρίου

23 Νοεμβρίου 2021

Ο Κάρολος αναλαμβάνει τα ηνία ενώ τα χέρια της Βασίλισσας γίνονται (κυριολεκτικά) μωβ

Δύσκολα τα πράγματα για το Παλάτι. Ο Κάρολος αναλαμβάνει περισσότερες υποχρεώσεις για να ξεκουράσει τη Βασίλισσα, η υγεία της οποίας βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο, ξανά. Κι ας αναθαρρήσαμε όταν την είδαμε να οδηγεί την Jaguar της.

Όλοι θορυβηθήκαμε (όλοι, μην το αρνείστε, δεν έχει νόημα) όταν μπήκε στο νοσοκομείο για πρώτη φορά μετά από οχτώ χρόνια. Λίγο μετά, ανακοίνωσε την αποχή της από την Τελετή Ημέρας Μνήμης λόγω τραυματισμού στην πλάτη. Και τώρα, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες που προκαλούν ανησυχία – o λόγος βρίσκεται στα χέρια της, τα οποία έγιναν μωβ.

jenny.gr

Σύμφωα με ρεπορτάζ του Metro, το συγκεκριμένο χρώμα ίσως οφείλεται στο κρύο ή το φαινόμενο Raynaud. Ειδικός εξήγησε ότι μπορεί να ευθύνονται επίσης «η κακή κυκλοφορία του αίματος, το λεπτό δέρμα, τα εκτεθειμένα αγγεία, οι μελανιές και η αιμορραγία στον ιστό κάτω από το δέρμα».

Όπως και να ‘χει, η 95χρονη μονάρχης χρειάζεται ηρεμία. Κι εμείς δεν είμαστε έτοιμοι να δούμε τον Κάρολο στη θέση του Βασιλιά.

πηγή φωτογραφίας: Splash News

Διαβάστε ακόμη: Η σκέψη μας στην Ελισάβετ: Πρώτα της κόβουν το ποτό, τώρα την κάνουν «Γιαγιούλα της Χρονιάς»

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.