CELEBRITIES

Ο Chris Noth μιλά για όλα: Από τα παρασκήνια του SATC, μέχρι τα σκληρά παιδικά του χρόνια


Στεφανία Παπαδημητρίου

6 Δεκεμβρίου 2021

Ο Chris Noth μιλά για όλα: Από τα παρασκήνια του SATC, μέχρι τα σκληρά παιδικά του χρόνια

O Chris Noth δε δίνει συχνά συνεντεύξεις. Κι όταν το κάνει, συνήθως είναι λιγομίλητος. Ο manager του τού το έχει πει, άλλωστε: «Μη μιλάς πολύ για να μη δώσεις τίτλους ειδήσεων που αργότερα θα μετανιώσεις». Στον Guardian, ωστόσο, τα είπε όλα.

Οι περισσότεροι των γνωρίζουμε ως «Mr Big από το Sex and the City». Ήταν επίσης ο ντετέκτιβ Mike Logan του Law & Order για μία πενταετία, αλλά τίποτα δεν κατάφερε να επισκιάσει τον διασημότερό του ρόλο. Αυτό δεν του άρεσε, στην αρχή. «Δε μου αρέσει να με αποκαλούν με το όνομα του χαρακτήρα στον δρόμο και στους ηθοποιούς δεν αρέσει να ταυτίζονται με χαρακτήρες», δήλωσε. «Κάποια στιγμή βέβαια αποφάσισα ότι “Ξέρεις κάτι, ο κόσμος, για κάποιον λόγο, θα σε ταυτίζει πάντα με αυτόν, οπότε μην το παλεύεις, δέξου το”. Και αν είμαι ένα μικρό κομμάτι από αυτό που νομίζει ο κόσμος ότι είναι η Νέα Υόρκη, ε αυτό είναι τέλειο».

«Εδώ η Cynthia Nixon κατέβηκε για δήμαρχος, αλλά πάντα θα είναι η Miranda!»

O Chris Noth είναι αναπόσπαστο κομμάτι του SATC. Αισθάνεται το cast σαν οικογένειά του – κι όμως, δεν είχε ιδέα για την ασθένεια του Willie Garson, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 57 του χρόνια, από καρκίνο στο πάγκρεας. «Οι περισσότεροι δε γνωρίζαμε. Η τελευταία φορά που τον είδα ήταν στο πλατό  και το μετανιώνω γατί δεν είχα την ευκαιρία να του μιλήσω. Ήταν απίστευτα αστείος και διασκεδαστικός και δεν έχω τίποτα να πω, μόνο ότι όλο αυτό σου ραγίζει την καρδιά. Είναι λυπηρό για όλους, και για τη σειρά, γιατί πιστεύω ότι η ιστορία του θα ήταν τεράστια. Αλλά θα τον δείτε μέχρι εκεί που έπαιξε», είπε.
Τοποθετήθηκε και στην κόντρα της Kim Cattrall με τη Sarah Jessica Parker. Οι φήμες για τη μεταξύ τους διαμάχη ξεκίνησαν το 2004, όμως και οι δύο το αρνούνταν μέχρι το 2018. Τότε ήταν που η SJP συλλυπήθηκε την Cattrall μέσω Instagram, για τον θάνατο του αδελφού της. Και η δεύτερη, την αποκάλεσε «κακιά» και «υποκρίτρια».

«Δεν έχω ιδέα τι σκέφτεται, τι αισθάνεται», δήλωσε ο Noth, όταν ρωτήθηκε γιατί πιστεύει ότι απουσιάζει από τη σειρά. «Αυτό που ξέρω, είναι ότι είμαι πολύ κοντά με την SJ και οι χαρακτηρισμοί που της απέδωσε δεν πλησιάζουν ούτε κατά διάνοια. Τη συμπαθούσα, μου φαινόταν υπέροχη στη σειρά και κάποιοι άνθρωποι πήγαν παρακάτω για τους δικούς τους λόγους. Δεν ξέρω ποιοι ήταν οι δικοί της. Απλώς ελπίζω να έγινε όλο αυτό επειδή ήταν λυπημένη κι ένιωθε άβολα».

«Δε μου αρέσει να ακούω κανέναν να μιλάει για την SJ, επειδή έχει στοχοποιηθεί και ο κόσμος είναι κακός. Αισθάνομαι ότι πρέπει να την προστατεύσω και δε μου άρεσε όλο αυτό. Δεν έχω να πω κάτι άλλο».

jenny.gr

Εκτός από την επαγγελματική του οικογένεια, ο Chris Noth μίλησε και για την πραγματική. Μεγάλωσε στο Connecticut, ο πατέρας του ήταν ήρωας πολέμου, η μητέρα του εκφωνήτρια ειδήσεων κι ο ίδιος, το μικρότερο από τα τρία αγόρια. Οι γονείς του χώρισαν νωρίς κι ο μπαμπάς του έφυγε από τη ζωή λίγο μετά, όταν εκείνος ήταν 11 ετών. Αυτό, όπως αποκάλυψε, τον επηρέασε βαθιά.

«Πάντα ήθελα περισσότερη προσοχή από τους καθηγητές, επειδή με εκείνους υποκαθιστούσα τον πατέρα μου. Έψαχνα απελπισμένα μία ανδρική φωνή», πρόσθεσε. 

Η μητέρα του, δεν μπορούσε να διαχειριστεί τους τρεις γιους της, μόνη. «Δυσκολεύτηκε πολύ», εκμυστηρεύτηκε ο ηθοποιός. «Υπήρχε πολλή αγριότητα στην οικογένεια. Άλλαξα πολλά σχολεία, προσπαθώντας βασικά να απομακρυνθώ από τη δυσαρέσκειά της. Είμαι τυχερός που η μαμά μου έζησε πολλά χρόνια, οπότε μπόρεσα να της πω πόσο την εκτιμούσα – γιατί πέρασα το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου επαναστατώντας εναντίον της».

Δεν άντεχε τον μικρότερο γιο της – η σχέση τους ήταν γεμάτη εντάσεις. Τον έστειλε ακόμη και σε οικοτροφείο για να τον συνετίσει. 

Τώρα,  ίδιος μεγαλώνει τους γιους του όσο καλύτερα μπορεί. Πάντα, με φεμινιστικές αρχές. Έχει μάθει, άλλωστε, τόσα από τις συναδέλφους του στο Sex and the City.  «Το σημαντικότερο όμως, είναι η επανάληψη αυτού που ήδη ήξερα έχοντας μία τόσο δυναμική μητέρα: Ποτέ μην υποτιμάς τη γνώμη μίας γυναίκας».

πηγή φωτογραφιών: Splash News, The Riker Brothers/Guardian

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.