CELEBRITIES

House of Gucci: O κομμωτής της Lady Gaga έκλαψε όταν έβαψε καστανά τα μαλλιά της


The Jennettes

8 Δεκεμβρίου 2021

House of Gucci: O κομμωτής της Lady Gaga έκλαψε όταν έβαψε καστανά τα μαλλιά της
Instagram/fredericaspiras
O Frederic Aspiras έδωσε συνέντευξη και θρήνησε για τα μαλλιά της Gaga.

H Lady Gaga έγινε μελαχρινή για να υποδυθεί την Patrizia Reggiani στο House of Gucci. Μεγάλη αλλαγή. Ένας άνθρωπος βέβαια δεν μπόρεσε να τη διαχειριστεί: Ο κομμωτής της, Frederic Aspiras.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο People, μάλιστα αποκάλυψε ότι δεν μπορούσε να το πιστέψει. Όταν η σταρ του ζήτησε να βάψει τα μαλλιά της καστανά, εκείνος ξέσπασε σε κλάματα.

«Βάψαμε τα μαλλιά της καστανά, ξεκινώντας από το signature πλατινέ ξανθό, μήνες πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα για να μπει στον ρόλο. Θέλω να πω, μιλάμε για κάποια τόσο αφοσιωμένη σ’ αυτό και στην τέχνη της, που ζητά να βάψει τα λευκά μαλλιά της», είπε.

Αργότερα, θρήνησε για τα μαλλιά της Gaga. Ήθελε να τα βγάλει από μέσα του. «Ήταν κάτω από το μήκος των ώμων, υγιέστατα, πανέμορφα, και θέλησε να τα βάψουμε καφέ. Και αυτό με ξεπερνούσε. Έκλαιγα. Τη ρωτούσα, “Είσαι σίγουρη για αυτό;” και απαντούσε ναι. Και τα βάψαμε καφέ».

Jenny.Gr
Splash News

Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Ridley Scott, αρχικά πρότεινε να χρησιμοποιηθούν δύο περούκες και ένα μόνο στιλ μακιγιάζ για την Gaga. Ο Aspiras πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις για περισσότερες περούκες, όμως. Και κατάφερε να τον πείσει.

Ανέλαβε την πρόκληση και δημιούργησε τις τέλειες περούκες για την κινηματογραφική Patrizia Reggiani. Έφτιαξε τα μαλλιά της Ιταλίδας των ‘80s χωρίς να δει φωτογραφίες της – μίλησε με ανθρώπους που έζησαν στην Ιταλία εκείνη την εποχή, πηγή έμπνευσής του ήταν η Gina Lollobrigida και η Sophia Loren. Μέσα σε πέντε μήνες, ολοκλήρωσε 10 περούκες και βιβλίο 500 σελίδων με λεπτομέρειες για τα χτενίσματα – το project έγινε το πάθος του, όπως ο ίδιος αποκάλυψε. Κι αυτό φάνηκε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.