CELEBRITIES

Ο Βen Affleck απογοητεύει: «Aν ήμουν παντρεμένος με την Garner, θα έπινα ακόμα»


JTeam

15 Δεκεμβρίου 2021

Ο Βen Affleck απογοητεύει: «Aν ήμουν παντρεμένος με την Garner, θα έπινα ακόμα»
O Βen Affleck μίλησε για τον γάμο του με την Jennifer Garner

O Βen Affleck είναι από τα πρόσωπα που απασχολούν πολύ τελευταία τα media, κυρίως για την επανασύνδεση του με την πρώην αρραβωνιαστικιά του και star Jennifer Lopez.

Οι δυό τους φαίνεται πως διανύουν μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής τους μαζί και ο έρωτας τους δεν κρύβεται. Όμως ο ηθοποιός έδωσε πρόσφατα μια συνέντευξη και μίλησε για το διαζύγιο του από την ηθοποιό Jennifer Garner, με την οποία έχουν τρια παιδια, την Violet, 16 ετών, Seraphina, 12 ετών, και τον Samuel, 9 ετών. Σε νέα συνέντευξή του στον Howard Stern ο Affleck μίλησε ανοιχτά για τον δυσλειτουργικό γάμο τους και τον χωρισμό, σχολιάζοντας ότι γύρω από αυτό γράφτηκαν «φοβερά ψέματα».

Για τον γάμο του είπε χαρακτηριστικά «αν ήμασταν μαζί, θα έπινα ακόμα».

Ο Βen Affleck πήγε σε κέντρο απεξάρτησης για τον αλκοολισμό το 2018. Χώρισε επίσημα με την πρώην σύζυγό του τον Ιούνιο του 2015, μία μέρα μετά την επέτειο τους των 10 ετών.

«Ένας λόγος που γιατί άρχισα να πίνω ήταν επειδή ήμουν παγιδευμένος», συνέχισε. Έλεγα: «Δεν μπορώ να φύγω εξαιτίας των παιδιών μου, αλλά δεν είμαι χαρούμενος, τι κάνω;» Και αυτό που έκανα ήταν να πίνω ένα μπουκάλι scotch και να κοιμάμαι στον καναπέ, κάτι που αποδείχθηκε ότι δεν ήταν η λύση».

Jenny.Gr

«Δώσαμε χρόνο, πήραμε μια απόφαση, απομακρυνθήκαμε. Ο γάμος μας απέτυχε. Αυτό συμβαίνει. Αγαπάω και σέβομαι κάποιον, αλλά δεν θα συνεχίσω να είμαι παντρεμένος μαζί του», συνέχισε ο 49χρονος.

Ακόμα σχολίασε την διαδικασία του διαζυγίου τους λέγοντας «Είχαμε στιγμές έντασης; Είχαμε διαφωνίες για την κηδεμονία; Ήταν δύσκολα όλα αυτά για εμάς; Θυμώσαμε; Ναι. Αλλά κατά βάθος, υπήρχε σεβασμός μεταξύ μας. Το ήξερα ότι ήταν καλή μαμά. Ελπίζω να ξέρει ότι ήμουν καλός μπαμπάς. Έπρεπε να γίνω νηφάλιος, κι αυτό το ήξερα και το αναγνώριζα».

Δύσκολη όμως ήταν και η διαδικασία της απεξάρτησης όπως αποκάλυψε.

«Η θεραπεία για τον εθισμό είναι η ταλαιπωρία», είπε. «Υποφέρεις αρκετά προτού φύγει κάτι μέσα σου, «Φτάνει». Ο ηθοποιός στο παρελθόν είχε μιλήσει ανοιχτά για τον αγώνα του με τον εθισμό στο αλκοόλ.

«Ήταν τα παιδιά μου. Από εκείνη την ημέρα, ορκίζομαι στον Χριστό, δεν ήθελα να πιω ούτε μια φορά. Δεν θεραπεύομαι. Δεν είμαι ιεροκήρυκας, αλλά υπάρχει αίσιο τέλος, αν μπορείτε να φτάσετε εκεί».

Τα σχόλιά του ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων στα social media επειδή «κατηγόρησε» την πρώην σύζυγό του Jennifer για τον αλκοολισμό του στο παρελθόν.

«Κατηγορείς την πρώην γυναίκα σου που πίνεις; Ήσουν μεθυσμένος πριν την παντρευτείς!», έγραψε στο Twitter ένα χρήστης του Twitter, με αρκετούς άλλους να του ζητούν να αναλάβει την «ευθύνη» για τις πράξεις του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.