CELEBRITIES

H Blake Lively βγήκε για χριστουγεννιάτικα ψώνια και προειδοποιεί: «Δεν αστειεύομαι»


JTeam

17 Δεκεμβρίου 2021

H Blake Lively βγήκε για χριστουγεννιάτικα ψώνια και προειδοποιεί: «Δεν αστειεύομαι»
Instagram @blakelively
«Η κυρία Claus βγήκε παγανιά»

Νομίζετε ότι το παρακάνετε με τα χριστουγεννιάτικα ψώνια; Δε σταματάτε, όταν έρχεται η ώρα να κάνετε δώρα για τα παιδιά σας; Η Blake Lively είναι μαζί σας.

Η ηθοποιός, η οποία έχει τρεις κόρες – την 6χρονη James, την 5χρονη Inez και τη 2χρονη Betty – καταλαβαίνει την πίεση κάθε γονιού, όταν έρχεται η ώρα να κάνει τον Άγιο Βασίλη και να σηκώσει τα βάρη της οικογένειας. Στα Instagram Stories της απέδειξε ότι ζει για τις χριστουγεννιάτικες αγορές.

«Η κυρία Claus βγήκε παγανιά», έγραψε. Και πόζαρε μπροστά σε αφίσα με κούκλες ντυμένες με τουαλέτες και κρύσταλλα Swarovski.

«Και μεγάλωσα την εποχή που ο κόσμος μάλωνε μπροστά στους Elmo και Furby και κατασκήνωνε έξω από τα Beanie Babies. Οπότε, προσέξτε στο American Girl Brand, δεν αστειεύομαι. Κλειδώστε τις πόρτες σας. Κρύψτε τη Samantha. Θα γίνει χαμός», πρόσθεσε.

Jenny.Gr

Η ηθοποιός αναφερόταν στο 1996, όταν η αγορά εκτοξεύθηκε την περίοδο των γιορτών. Η Samantha είναι μία κούκλα που έπαψε να παράγεται το 2009 και επανήλθε το 2014. Τον Μάιο, η αυθεντική Samantha κόστιζε 11 χιλιάδες δολάρια στο eBay.

Η Lively άφησε τα ψώνια της για την τελευταία στιγμή – έχουμε μία εβδομάδα μέχρι τα Χριστούγεννα. Ας ακολουθήσουμε το παράδειγμά της κι ας ξεχυθούμε στους δρόμους (αν δεν το έχουμε ήδη κάνει).

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.