CELEBRITIES

Η Betty White μοιράζεται το μυστικό της μακροζωίας της: «Δεν τρώω τίποτα πράσινο»


JTeam

29 Δεκεμβρίου 2021

Η Betty White μοιράζεται το μυστικό της μακροζωίας της: «Δεν τρώω τίποτα πράσινο»
Getty/Ideal Image
«Προσπαθώ να αποφεύγω οτιδήποτε πράσινο. Νομίζω δουλεύει»

Στις 17 Ιανουαρίου 2022, η Betty White θα κλείσει τα 100. Αποφάσισε λοιπόν να μοιραστεί το μυστικό της μακροζωίας της, το οποίο είναι πιο απλό απ’ όσο θα πίστευε κανείς.

«Προσπαθώ να αποφεύγω οτιδήποτε πράσινο», είπε αστειευόμενη στο People, όταν τη ρώτησαν για τη διατροφή της. «Νομίζω δουλεύει».

Η ηθοποιός περνά τις μέρες της λύνοντας σταυρόλεξα, παίζοντας χαρτιά και βλέποντας ντοκιμαντέρ με ζώα. «Είμαι πολύ τυχερή που έχω την υγεία μου και αισθάνομαι τόσο καλά, σ’ αυτήν την ηλικία. Είναι απίστευτο», δήλωσε.

Η Betty White πιστεύει ότι έφτασε τα 100 επειδή γεννήθηκε «αθεράπευτα αισιόδοξη» - κι επειδή τρώει ανθυγιεινά, φυσικά. «Πάντα έχω θετική ενέργεια».

Αυτή της η τάση να βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο, είναι που την κάνει εξαιρετικά αγαπητή στο Hollywood. Κι οι συνάδελφοί της τη θαυμάζουν – έχοντας συμμετάσχει σε πάνω από 120 παραγωγές, είναι μία από τις κορυφαίες του χώρου.

Η θρυλική entertainer Carol Burnett δήλωσε, μάλιστα, ότι «είχε έρθει στην εκπομπή μου και συμμετείχε στα επίφοβα αστεία που υπήρχαν στα σκετς μας, κάνοντάς τα ακόμη πιο αστεία, δίνοντας μία πιο σέξι νότα στο σόου».

«Δεν είναι stand-up κωμικός. Δεν λέει ανέκδοτα. Είναι ο τρόπος με τον οποίο αλλάζει την ατάκα και παίρνει γέλια».

Η Sandra Bullock, με την οποία έπαιξε στο The Proposal το 2009, μίλησε επίσης με τα καλύτερα λόγια.

«Το timing δεν είναι εύκολο στην κωμωδία, επειδή πρέπει να συγχρονιστείς με τους άλλους. Η Betty ελίσσεται μ’ έναν τρόπο που δεν έχω ξαναδεί, κάνοντάς το να φαίνεται εύκολο. Οι υπόλοιποι απλώς μένουμε σιωπηλοί και προσευχόμαστε να μη μας κόψουν από τη σκηνή».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.