CELEBRITIES

Το νέο τατουάζ της Selena Gomez είναι και το μεγαλύτερο μέχρι σήμερα


JTeam

30 Δεκεμβρίου 2021

Το νέο τατουάζ της Selena Gomez είναι και το μεγαλύτερο μέχρι σήμερα
Και ενδεχομένως και το πιο όμορφο

Η Selena Gomez είναι ένα style icon και μία από τις πιο επιδραστικές σταρ της pop, με εκατομμύρια fans σε όλο τον κόσμο. Την περασμένη εβδομάδα, οι θαυμαστές της Gomez πήραν μια γεύση από το νέο της τατουάζ, αλλά μόλις χθες είδαμε ολοκληρωμένη την τελευταία προσθήκη στη συλλογή με τα tattoo της. Το τατουάζ της είναι έργο του διάσημου tattoo artist Bang Bang (to πραγματικό όνομα του είναι Keith Scott McCurdy), τον οποίο η Gomez έχει εμπιστευτεί ξανά στο παρελθόν. Ο ίδιος αποκάλυψε το σχέδιο στο Instagram, το οποίο απεικονίζει ένα ροζ τριαντάφυλλο με τεχνική ακουαρέλας, το οποίο ξεκινά από τον αυχένα της και ακολουθεί τη σπονδυλική της στήλη.

Η Gomez επέλεξε ένα απαλό ροζ χρώμα για το ανθισμένο τριαντάφυλλο και το σχέδιο του McCurdy, και το τοποθέτησε κάτω από τους λατινικούς αριθμούς στη βάση του λαιμού της. Η Gomez δεν έχει αποκαλύψει την έμπνευση πίσω από το σχέδιο που επέλεξε, αν και σπάνια συζητά κάποιο από τα πολλά τατουάζ της δημόσια.

«Ακουαρέλα στη @selenagomez», έγραψε ο καλλιτέχνης στο Instagram. «Σε ευχαριστώ που είσαι πάντα υπέροχη».

Το Page Six αναφέρει πως ανάμεσα στα 16 τουλάχστον τατουάζ της είναι δύο χέρια σε στάση προσευχής στο ισχίο της, η ημερομηνία της μεταμόσχευσης νεφρού στο χέρι της και η λέξη «σπάνια» στο πλάι του λαιμού της.

Το πρώτο της τατουάζ ήταν μια μικροσκοπική μουσική νότα στον καρπό της. Σε συνέντευξή της στο Access Hollywood, η Selena Gomez είχε πει ότι το έκανε γιατί «η μουσική έχει μεγάλη επιρροή στη ζωή μου». Όσο για το νέο της τριανταφυλλένιο tattoo το βρίσκουμε ρομαντικό και πολύ ευαίσθητο, όπως ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.