CELEBRITIES

H κόρη της Gigi Hadid, Khai έχει κληρονομήσει το μοναδικό της στιλ


JTeam

13 Φεβρουαρίου 2022

H κόρη της Gigi Hadid, Khai έχει κληρονομήσει το μοναδικό της στιλ
Η κόρη της Gigi Hadid είναι μόλις ενός έτους αλλά φαίνεται ότι ή δη η μαμά της φροντίζει από τώρα για τις εμφανίσεις της

H Gigi Hadid αναμφίβολα είναι ένα από τα κορυφαία μοντέλα που λατρεύουν οι περισσότεροι οίκοι μόδας σε όλο τον κόσμο. Πλέον όμως εκτός από ένα εντυπωσιακό μοντέλο είναι και μαμά και μάλιστα απολαμβάνει πολύ αυτό το ρόλο.

Η μικρή Khai έχει κληρονομήσει το μοναδικό στιλ της διάσημης μαμάς της και η Gigi την απαθανάτισε σ' ένα στιγμιότυπο που η μικρή είναι ντυμένη με ένα total denim look με statement χαρακτήρα. Πιο συγκεκριμένα, φορά ένα καρό τζιν παντελόνι και ένα denim τζάκετ με κεντημένο το όνομά της, Khai. Φυσικά, η Gigi δεν έδειξε το πρόσωπο της μικρής αφού θέλει να την προστατεύσει.

Jenny.Gr

To post της Gigi περιλαμβάνει μια σειρά από στιγμές από την καθημερινότητα και στη λεζάντα γράφει: «πρόσφατα».

Η Gigi Hadid γέννησε τον Σεπτέμβριο του 2020, όταν ήταν σε σχέση ακόμη με τον Zayn Malik. Το ζευγάρι χώρισε ένα περίπου χρόνο μετά, καθώς εκκρεμούσαν εναντίον του καταγγελίες για χειροδικία σε βάρος της μητέρας του μοντέλου, Yolanda Hadid.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS