CELEBRITIES

Η Jennifer Lawrence έγινε μαμά για πρώτη φορά


JTeam

24 Φεβρουαρίου 2022

Η Jennifer Lawrence έγινε μαμά για πρώτη φορά
Splash News
Η ηθοποιός γέννησε το πρώτο της μωρό! Δεν αποκάλυψε, ωστόσο, την ημερομηνία του τοκετού και το φύλο του

Η JLaw έγινε μαμά! Η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός έφερε στον κόσμο το πρώτο της μωρό, σύμφωνα με πληροφορίες από το ΤΜΖ. Η ημερομηνία του τοκετού αλλά και το φύλο του παιδιού παραμένουν άγνωστα ακόμη.

Η Jennifer Lawrence και ο σύζυγός της, Cooke Maroney, με τον οποίο παντρεύτηκε τον Οκτώβριο του 2019, δεν έχουν κάνει κάποια δήλωση προς το παρόν. Γνωρίστηκαν το 2018, μέσω της καλύτερης φίλης της, Laura Simpson, και είναι ζευγάρι από τον Ιούνιο εκείνης της χρονιάς.

«Νιώθω τεράστια τιμή που θα γίνω μία Maroney», δήλωνε η σταρ λίγο πριν τον γάμο τους, στο podcast Naked with Catt Sadler.

Η είδηση της εγκυμοσύνης της ηθοποιού επιβεβαιώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2021. Μιλώντας στο The Late Show, αστειεύτηκε πως πέρασε τόσον καιρό στο κρεβάτι με τον αγαπημένο της, που ήταν σχεδόν αδύνατο να μη μείνει έγκυος. «Απλά έκανα πάρα πολύ σεξ», είπε στον παρουσιαστή Stephen Colbert.

Μπορεί ακόμη να μην έχει μιλήσει για το μωρό της, όμως σίγουρα είναι τρισευτυχισμένη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.