CELEBRITIES

Ο Sean Penn πήγε για ντοκιμαντέρ στο Κίεβο τη στιγμή που η Ουκρανία μετρά θύματα


JTeam

25 Φεβρουαρίου 2022

Ο Sean Penn πήγε για ντοκιμαντέρ στο Κίεβο τη στιγμή που η Ουκρανία μετρά θύματα
Instagram/ consequence
Μια ενδιαφέρουσα κίνηση του διάσημου ηθοποιού, που όμως ίσως να μην είναι και η καλύτερη ιδέα.

Την ώρα που η Ουκρανία βρίσκεται στο έλεος της, ο Sean Penn αποφάσισε να επισκεφθεί το Κίεβο για να γυρίσει ντοκιμαντέρ για τη ρωσική εισβολή.

Η απόφασή του δεν εκπλήσσει αρκεί να θυμηθεί κανείς τα ταξίδια του στην Αϊτή, όπως τα είχε καταγράψει με κινηματογραφική κάμερα, μετά τον καταστροφικό σεισμό των 7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ το 2010, για το ντοκιμαντέρ του Discovery + με τίτλο "Citizen Penn".

Τώρα ο ηθοποιός έκατσε αντικριστά με τον Ουκρανό πρόεδρο, Volodymyr Zelensky για να συζητήσουν ενώ αυτή η φωτογραφία κάνει τον γύρο του διαδικτύου από video που ανέβασε σε story ο ίδιος ο πρόεδρος, ο οποίος μέσα από τα διαγγέλματά του, μιλάει ανοιχτά για εγκατάλειψη από τη Δύση.

Η συνεργασία για το ντοκιμαντέρ γίνεται με το Vice Studios σύμφωνα με το Variety ενώ ο ηθοποιός είχε συναντηθεί και τον Νοέμβριο με τις ουκρανικές δυνάμεις μετά την αυξημένη ένταση της χώρας με τη Ρωσία. Είναι πολύ πιθανό να είχε ξεκινήσει από τότε η σκέψη να γίνει το ντοκιμαντέρ για την επερχόμενη σύρραξη.

«Ο Sean Penn ήρθε στο Κίεβο για να πει στον κόσμο την αλήθεια για τη ρωσική εισβολή στη χώρα μας. Η χώρα μας τον ευγνωμονεί για μια τέτοια επίδειξη θάρρους και ειλικρίνειας», είναι τα όσα αναφέρει το Γραφείο του Προέδρου της Ουκρανίας αλλά εμείς συνεχίζουμε να διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας για τα κίνητρα του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS