CELEBRITIES

Η Scarlett Johansson είπε ότι ο Colin Jost είναι ο πρώτος από τους συντρόφους της που χρησιμοποιεί κρέμα ματιών


JTeam

2 Μαρτίου 2022

Η Scarlett Johansson είπε ότι ο Colin Jost είναι ο πρώτος από τους συντρόφους της που χρησιμοποιεί κρέμα ματιών
Getty Images
Ποιος είπε ότι το skincare είναι γυναικεία υπόθεση; Η Scarlett Johansson έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και αποκάλυψε ότι ο σύντροφός της λατρεύει να περιποιείται την επιδερμίδα του, ακριβώς όπως και η ίδια.

Η ηθοποιός μίλησε τόσο για τη σχέση τους όσο και το νέο επιχειρηματικό της βήμα στη βιομηχανία της ομορφιάς.

Η Johansson λοιπόν αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο περιοδικό InStyle, ότι δεν αγαπά μόνο εκείνη το skincare αλλά και ο σύζυγός της, Colin Jost. Με αφορμή την εταιρεία ομορφιάς που ίδρυσε πρόσφατα με την ονομασία «The Outset», αποκάλυψε ότι ο Jost είναι ο πρώτος σύντροφός της που χρησιμοποιεί κρέμα ματιών. Εμείς δεν έχουμε παρά να πούμε: Μπράβο Colin! Χαρακτηριστικά, είπε: «Γι' αυτό φαίνεται τόσο ωραίος στην τηλεόραση», προσθέτοντας μάλιστα ότι ο σύζυγός της τη βοήθησε πολύ με τη δημιουργία του brand.

Πιο συγκεκριμένα, ο Jost δοκίμασε όλα τα προϊόντα της σειράς καθώς ήθελε να διαπιστώσει πώς δρουν στο δέρμα του. Η Johansson αφηγήθηκε και ένα περιστατικό που ο σύζυγός της νόμιζε πως είχε πάθει αλλεργική αντίδραση, όταν είχε χρησιμοποιήσει μία μάσκα θερμικής δράσης.

Η ηθοποιός μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα της ίδρυσης του brand ομορφιάς με την υπογραφή της στο Instagram και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για τα νέα επαγγελματικά της σχέδια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.