CELEBRITIES

O Marilyn Manson μηνύει την Evan Rachel Wood και κάνει λόγο για συνωμοσία εναντίον του


JTeam

3 Μαρτίου 2022

O Marilyn Manson μηνύει την Evan Rachel Wood και κάνει λόγο για συνωμοσία εναντίον του
Instagram @marilynmanson
Η νομική ομάδα του τραγουδιστή κατηγορεί την ηθοποιό πως συνωμοτεί εναντίον του, για οικονομικό της όφελος

O Marilyn Manson έκανε μήνυση στην Evan Rachel Wood – ναι, την πρώην σύντροφό του, η οποία τον κατηγόρησε για σεξουαλική κακοποίηση και μιλά για την εμπειρία της σε νέο ντοκιμαντέρ. Μάλιστα, ο τραγουδιστής υποστηρίζει πως εκείνη συνεργάστηκε με την επίσης πρώην σύντροφό του, Illma Gore, για να τον στριμώξουν με ισχυρισμούς βιασμού για οικονομικό τους όφελος.

Ο 53χρονος υποστηρίζει πως η Wood του προκάλεσε ψυχική οδύνη, ενώ την κατηγορεί για πλαστοπροσωπία και παραβίαση νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Η νομική ομάδα του Manson τονίζει ότι ο πελάτης της δεν κατηγορήθηκε ποτέ για κακοποίηση κατά τη διάρκεια της σχέσης τους (από το 2006 έως το 2010), ούτε στη δεκαετία που πέρασε από τον χωρισμό. Όλα ξεκίνησαν «όταν γνώρισε την Gore», η οποία «είναι απατεώνισσα που κατάλαβε ότι μία οργανωμένη επίθεση προς εκείνον, με οδηγό τις ψευδείς αποκαλύψεις της Wood για βιασμό και κακοποίηση, θα ωφελούσε και τις δύο».

Οι δικηγόροι του θεωρούν ότι κίνητρο της Wood είναι να «αποκαταστήσει τη φήμη της», επειδή έχει «άγριο παρελθόν».

Η υπόθεση ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2021, όταν η Evan Rachel Wood, μέσω ανάρτησής της στο Instagram και δήλωσής της στο Vanity Fair, έκανε λόγο για «τρομακτική κακοποίησή» της από τον Manson. Οι δικηγόροι του, τώρα, υποστηρίζουν ότι το post της έγινε έπειτα από μήνες συνωμοσιών με την Gore και σχεδιασμού για το πώς θα χρησιμοποιούσαν την κατάστασή της για να πάρουν κι άλλες γυναίκες με το μέρος τους. Προσθέτουν πως οι δυο τους προσπάθησαν να παραστήσουν τις πράκτορες του FBI μιλώντας με ένα φερόμενο ως θύμα, ενώ παρουσίασαν και ένα screenshot συνομιλίας ως αποδεικτικό στοιχείο.

«Δημιούργησαν επιστολή του FBI για να πείσουν κι άλλες να συμμετάσχουν στην εκστρατεία τους», σημείωσαν.

Στο ντοκιμαντέρ Phoenix Rising, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο, θα δούμε πώς η ηθοποιός, ως survivor συναισθηματικής, σωματικής και σεξουαλικής βίας από τον Marilyn Manson, παίρνει στα χέρια της την ιστορία της και προσπαθεί να θεραπεύσει τα τραύματά της. Τουλάχιστον 15 γυναίκες, ανάμεσά τους κι η ηθοποιός Esmé Bianco, πήραν θέση και κατηγόρησαν τον ίδιο άνδρα για κακοποίηση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.