CELEBRITIES

Ο Oscar Isaac έβαλε φούστα στην πρεμιέρα του "Moon Knight" και ξετρέλανε τον Ethan Hawke, εμάς, το σύμπαν


JTeam

18 Μαρτίου 2022

Ο Oscar Isaac έβαλε φούστα στην πρεμιέρα του "Moon Knight" και ξετρέλανε τον Ethan Hawke, εμάς, το σύμπαν
Η φούστα του Oscar Isaac ενθουσίασε το Ίντερνετ, και είναι λογικό

Ο Oscar Isaac δεν χρειάζεται να βάλει φούστα για να αποδείξει το sexiness του. Τα καταφέρνει περίφημα μέσα σε κάθε outfit. Η τελευταία του εμφάνιση όμως στο red carpet για την πρεμιέρα της νέας ταινίας της Marvel, Moon Knight, έγινε η αγαπημένη στιγμή του Ίντερνετ.

Ο Isaac έφτασε στο κόκκινο χαλί, φορώντας μια φούστα από την τελευταία collection του Thom Browne, δείχνοντας λίγο γυμνό πόδι και πολλή αυτοπεποίθηση.

«Ο Oscar είναι πολλά χρόνια fan (της φούστας) και ήθελε εδώ και πολύ καιρό να φορέσει φούστα σε events», μας ενημέρωσε ο στιλίστας του Michael Fisher μέσα από τη Vogue. Αν απορείς, έβαλε παρόμοια γκρι φούστα με leather jacket την προηγούμενη εβδομάδα, σε συνέντευξη Τύπου και, μάντεψε, ήταν και πάλι hot.

Αρέσει και στον Ethan Hawke

Την καλύτερη στιγμή της εμφάνισής του κατέγραψε η κάμερα, ενώ ο Isaac έδινε συνέντευξη σε κάποιο μέσο. Ο συμπρωταγωνιστής του, Ethan Hawke, πέρασε γρήγορα από πίσω και του είπε «Είσαι πολύ ωραίος». Ο Isaac τον ευχαρίστησε και, γυρνώντας στην κάμερα, είπε: «Μάλλον η φούστα λειτουργεί!» σηκώνοντας με νόημα το φρύδι. Κι εμείς απλά γνέφουμε καταφατικά και συνεχίζουμε να τον χαζεύουμε. Το καλύτερο δώρο για να κλείσει η εβδομάδα; Ξεκάθαρα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.