CELEBRITIES

Oscars 2022: Η φετινή goodie bag των υποψηφίων θα έχει τα πιο ακριβά δώρα μέχρι σήμερα


JTeam

23 Μαρτίου 2022

Oscars 2022: Η φετινή goodie bag των υποψηφίων θα έχει τα πιο ακριβά δώρα μέχρι σήμερα
Όταν σκεφτόμαστε τα Oscars στο μυαλό μας έρχονται πολλά πράγματα.

Τα Oscars 2022 θα πραγματοποιηθούν την 28η Μαρτίου και οι καλεσμένοι στα πιο λαμπερά βραβεία του κινηματογράφου αναμένεται να πάρουν, όπως κάθε χρονιά, μια goodie bag με πλούσια δώρα.

Το συγκεκριμένο έθιμο έχει γίνει πολλές φορές θέμα συζήτησης, και όχι για καλό λόγο. Τα δώρα που περιέχει ποικίλουν από απλά και χαριτωμένα μέχρι παράλογα, πανάκριβα, γελοία έως και προσβλητικά. Παρόλα αυτά, παραμένει μία από τις καθιερωμένες πρακτικές της διοργάνωσης γιατί, όπως και να το κάνουμε, σε όλους αρέσουν τα δώρα -ακόμη κι αν τα κοροϊδεύουν.

Φέτος, για πρώτη φορά, όλοι οι παρευρισκόμενοι θα πάρουν μια goodie bag με προϊόντα αξίας 100.000 έως 999.999 δολαρίων. Τι θα περιέχει αυτή η πανάκριβη τσάντα;

Προϊόντα ομορφιάς, όπως bath bombs με κρυστάλλινη κορυφή, περιποιήσεις ομορφιάς, πακέτα πολυτελών διακοπών και ελαιόλαδο υψηλής ποιότητας θα βρίσκονται μέσα στη φετινή goodie bag, η οποία θα έχει το εύγλωτο όνομα: «Everyone wins».

Τα δώρα φυσικά δεν σταματούν εδώ. Ανάμεσα τους βρίσκεται ένα ταξίδι στα Highlands της Σκωτίας, με διαμονή δύο διανυκτερεύσεων σε ένα κάστρο 10 υπνοδωματίων, ένα κουτί με pretzels με χρυσή επικάλυψη, θεραπεία λιποαναρρόφησης, botox, λέιζερ ανάπλασης δέρματος, life coach sessions, αλλά και… διαχείριση περιουσίας από μια κατασκευαστική εταιρεία στο Los Angeles για το επόμενο σπίτι (ή ό,τι άλλο) που θα αγοράσουν/χτίσουν.

Κάπως έτσι στην φετινή απόνομή κανείς δεν θα φύγει χαμένος, ακόμα κι αν τελικά δεν λάβει το χρυσό αγαλματίδιο. Το ερώτημα βέβαια είναι, τα χρειάζονται όλα αυτά οι υποψήφιοι, οι οποίοι στη συντριπτική πλειοψηφία τους μπορούν να τα αγοράσουν και μόνοι τους; Μάλλον όχι. Νοιάζεται κανένας; Επίσης όχι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS