CELEBRITIES

«Μακάρι το πτώμα της να σάπιζε σε πορτ-μπαγκάζ»: Τα μηνύματα του Johnny Depp για την Amber Heard βγήκαν στη δίκη


Κλέλια Φατούρου

14 Απριλίου 2022

«Μακάρι το πτώμα της να σάπιζε σε πορτ-μπαγκάζ»: Τα μηνύματα του Johnny Depp για την Amber Heard βγήκαν στη δίκη
Instagram/portalestrelando
Η δίκη συνεχίζεται, ένας φίλος του Johnny Depp κλαίει και οι απειλές υπάρχουν σε μηνύματα

Η δικαστική διαμάχη των πρώην συζύγων Amber Heard και Johnny Depp συνεχίζεται και οι αποκαλύψεις που βγαίνουν στο φως είναι από άβολες έως επικίνδυνες.

Η πρόσφατη δίκη που ξεκίνησε μετά από ένα κείμενο της Amber Heard στη Washington Post το 2018, στο οποίο περιέγραφε την κακοποίησή της, χωρίς να ονοματίζει τον θύτη. Σύμφωνα με τον Depp, ωστόσο, οι αναφορές ήταν ξεκάθαρες και του κατέστρεψαν την καριέρα. Της έκανε μήνυση και ζητά 50 εκατ. δολάρια.

Όπως όλα δείχνουν, σύμφωνα με την εξέταση μάρτυρα υπεράσπισης του ηθοποιού, ο Depp έστειλε μήνυμα στον γείτονα και φίλο του, Isaac Baruch λέγοντας ότι εύχεται να ήταν (η Amber Heard) ένα «σάπιο πτώμα» και ότι «αυτή η καρ@@@α κατέστρεψε την όμορφη ζωή που είχαν για ένα διάστημα και το πτώμα της θα έπρεπε να σαπίζει στο πορτ μπαγκάζ ενός Honda». Αυτά τα μηνύματα στάλθηκαν τον Οκτώβριο του 2016 και ο Baruch παραδέχτηκε ότι τα έλαβε.

Στην τρίτη μέρα της πολύκροτης δίκης στη Virginia, η δικηγόρος της Heard εξέτασε τον μάρτυρα που πραδέχτηκε ότι ο Johnny Depp έγραφε αυτά τα σχόλια για την τότε σύζυγό του. Παρόλα αυτά, ξέσπασε σε κλάματα για την αδικία που θεωρεί ότι υφίσταται ο Depp και ζήτησε από τη Heard να σταματήσει τα ψέματα. «Δεν είναι δίκαιο. Δεν είναι σωστό αυτό που έκανε και που έχει επηρεάσει τις ζωές πολλών ανθρώπων». Υποστήριξε ότι οι φωτογραφίες της με μώλωπες είναι ψεύτικες και ότι ποτέ δεν είχε ακούσει ή δει κακοποιητικές πράξεις από τον Johnny Depp.

Υπήρξαν όμως και άλλα μηνύματα που είχε ανταλλάξει ο Depp με τον φίλο του και συνάδελφο Paul Bettany, στα οποία υποστήριζε ότι θα ήθελε να πνίξει και να κάψει την πρώην σύζυγό του, και μετά να κάψει το πτώμα της, ώστε να σιγουρευτεί ότι έχει πεθάνει. Αυτά αποκαλύφθηκαν στη δίκη που έγινε μετά από μήνυση του Depp στην εφημερίδα "The Sun" επειδή αναφέρθηκε σε αυτόν ως «αυτός που δέρνει τη γυναίκα του». Για την ιστορία, ο Johnny έχασε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.